Χριστιάνα Αριστοτέλους για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό – «Κόλλησα όλη μου την οικογένεια»

Μέσω skype εμφανίστηκε σήμερα στο Happy Day η Χριστιάνα Αριστοτέλους που το προηγούμενο διάστημα – όπως η ίδια είχε αποκαλύψει – νόσησε από κορονοϊό. Η παρουσιάστρια, μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή περιγράφοντας τη δική της εμπειρία με τον covid-19 και αποκαλύπτοντας ότι ο μόνος από την οικογένειά της που δεν κόλλησε ήταν ο γιος της.

«Το μεγαλύτερο θέμα που είχα ήταν η αγωνία που πέρασα όταν έμαθα ότι κόλλησα όλη την οικογένεια. Όταν βγήκα εγώ θετική τη Δευτέρα 6 του μήνα έπαθα το αρχικό σοκ και μετά ήμουν ψύχραιμη. Μετά από δυο μέρες καραντίνας μόνη μου στο σπίτι θεωρώντας ότι την είχαμε γλιτώσει και δεν κόλλησακαι τον άντρα μου.

Τα συμπτώματά μου ξεκίνησαν απόγευμα Κυριακής που είχα πάει στο γήπεδο με την μικρούλα μας για να τον δούμε από κοντά. Εκείνο το απόγευμα είχα τον πρώτο βήχα, λίγα δέκατα. Θεώρησα όμως ότι έφταιγε που ήμουν στη βροχή λίγες ώρες πρίν. Σε καμία περίπτωση δε μου πέρασε απ΄το μυαλό ότι είναι κορονοϊός.

Ήμουν τόσο πολύ προσεκτική. Την Κυριακή το βράδυ κοιμήθηκα σε άλλο δωμάτιο, είχα αφήσει τα παιδιά στη μητέρα μου. Τη γλιτώσαμε φθηνά γιατί έξι του μήνα είχαμε το εορταστικό στον Alpha Κύπρου με Πέτρο Ιακωβίδη, 40 καλεσμένους που είχαν φτάσει όλοι στην Κύπρο. Την Κυριακή βγήκα αρνητική σε ένα pcr παρότι είχα τα πρώτα συμπτώματα.

Δευτέρα πρωί είπα θα πάω να κάνω ακόμα ένα γιατί σκεφτόμουν ότι θα έρθω σε επαφή με 40 ανθρώπους. Είχα πολύ μεγάλη ευθύνη απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους. Πήγα και έκανα pcr, βγήκε θετικό. Εκεί έπαθα το μεγάλο σοκ» είπε η Χριστιάνα Αριστοτέλους η οποία αποκάλυψε ότι στη συνέχεια κόλλησε η μητέρα της, η αδερφή του συζύγου της και η κόρη της.

Ακόμη, η Χριστιάνα Αριστοτέλους αποκάλυψε ότι ευτυχώς κανείς δε χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο και το πέρασαν όλοι στο σπίτι.

«Μου έχει αφήσει έναν βήχα. Και μια ελαφριά λοίμωξη που θα ξεπεραστεί με την αγωγή που μου έχει δώσει ο γιατρός μου. Είναι μεγάλη η διασπορά. Η προσωπική ευθύνη του καθενός από εμάς έχει τεράστια σημασία. Πρέπει εκτός από εμάς, να προσέχουμε και τους άλλους. Κάνουμε pcr κάθε δυο μέρες. Μόνο το μωρό δεν κόλλησε» κατέληξε η Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Read More

And More