Χριστίνα Αλούπη: Καρέ καρέ η προσπάθειά της να φωτογραφηθεί με τους γιους της!

Ποιος είπε ότι η καθημερινότητα με δυο μικρά αγοράκια είναι εύκολη υπόθεση; Η Χριστίνα Αλούπη είναι σίγουρα μια από τις πιο δυναμικές μαμάδες που θα σου αποκαλύψει με τον τρόπο της πως… τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα κάποιες φορές.

Η γνωστή δημοσιογράφος που ζει με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Κέφαλο και τα δυο αγόρια της στην Αμερική, πέρασε ένα μεγάλο διάστημα καραντίνας, όπως όλοι μας και αυτές τις μέρες έκανε μια από τις πιο όμορφες εξορμήσεις της με όλη την οικογένεια. Συγκεκριμένα, ανήμερα του Κωνσταντίνου και Ελένης που γιορτάζει και ο σύζυγός της, πήγαν όλοι μαζί στο Woodward Park στην Tulsa στις ΗΠΑ και πέρασαν υπέροχα.

Το καταπράσινο τοπίο, τα όμορφα χρώματα και το δροσερό αεράκι ήταν φυσικά ο απόλυτος καμβάς για οικογενειακές φωτογραφίες με την Χριστίνα Αλούπη να προσπαθεί μάταια να συγκρατήσει τους γιους της (που ήθελαν να παίξουν) για να βγάλουν όλοι μαζί μια φωτογραφία.

Η ίδια μάλιστα μας έδειξε καρέ καρέ τις προσπάθειές της… «Όταν προσπαθείς απεγνωσμένα να βγάλεις μια αξιοπρεπή φωτογραφία με τα παιδιά σου. Ποια μάνα με καταλαβαίνει;», έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram της.

Read More

And More