Χριστίνα Αλούπη: Οι διακοπές στο Πήλιο και η συγκινητική της ανάρτηση για το περίεργο καλοκαίρι που ζούμε [pics]

Μετά από 107 ημέρες καραντίνας και 137 μέρες social distancing, η Χριστίνα Αλούπη κατάφερε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να απολαύσει επιτέλους λίγες ανέμελες στιγμές στην παραλία. Μετά από μερικές εβδομάδες που πέρασε στο εξοχικό της στην Χαλκιδική, η όμορφη παρουσιάστρια και η οικογένειά της ταξίδεψαν στο Πήλιο για να συνεχίσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μπορεί να ζούμε ένα αρκετά περίεργο καλοκαίρι εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, ωστόσο η Χριστίνα είναι πολύ χαρούμενη που περνά αυτές τις ημέρες δίπλα στο κύμα…

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο μοιράστηκε μερικές σκέψεις της, οι οποίες βρίσκουν τους περισσότερους από εμάς σύμφωνους:

“Σίγουρα φέτος γιορτάζουμε ένα διαφορετικό Δεκαπενταύγουστο, με ανάμεικτα συναισθήματα, λίγο μουδιασμένοι. Άλλες στιγμές ξεχνιόμαστε και γελάμε σαν να είναι όλα όπως παλιά, μετά θυμόμαστε ότι υπάρχει κι εκείνο το σύννεφο πάνω από τα κεφάλια όλων μας να μας υπενθυμίζει ότι η φετινή χρόνια μόνο ανέμελη δεν είναι… Γι’αυτό ας αγκαλιάσουμε λίγο πιο σφιχτά σήμερα τους αγαπημένους μας, κι ας νιώσουμε ευγνωμοσύνη που έστω και πιο συγκρατημένα, μπορούμε ακόμα να γιορτάσουμε, στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου. Και μην ξεχνάτε, η πραγματική αξία, γιορτή, ευλογία και χαρά στη ζωή μας είναι οι άνθρωποι γύρω μας, όχι τα πάρτυ, τα μπουζούκια και τα γλέντια. Nowhere else I’d rather be right now”.

Αγκαλιά με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Κέφαλο, στις καλοκαιρινές τους διακοπές!

Read More

And More