Χριστίνα Γκόλια: Οι διάσημοι φίλοι της σε μια βραδιά αγάπης και μουσικής! [pics]

Ήταν μία βραδιά γεμάτη ενέργεια, αγάπη και υπέροχες μουσικές. Στο κατάμεστο από το κοινό θέατρο Χυτήριο η ερμηνεύτρια Χριστίνα Γκόλια παρουσίασε τη δισκογραφική δουλειά της «Πεταλούδα» με την συνδρομή αγαπημένων φίλων της -σημαντικών εκπροσώπων της έντεχνης και ροκ σκηνής.

Οι Γιάννης Ζουγανέλης, Λάκης Παπαδόπουλος, Ρεβέκκα Ρούση, Αντώνης Μιτζέλος, Αργύρης Λούλατζης, Karmica και Νικόλας Αδέσποτος έδωσαν το παρών στην πιο όμορφη επαγγελματική στιγμή της ερμηνεύτριας τραγουδώντας επί σκηνής μαζί της. «Είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη! Ήταν μία υπέροχη νύχτα γεμάτη αγάπη. Το Χυτήριο γέμισε από φίλους που ήρθαν να γιορτάσουν μαζί μου το «πέταγμα» της Πεταλούδας μου και κράτησαν όλοι το cd στα χέρια τους και στις καρδιές τους. Τους ευχαριστώ πολύ» τόνισε η Χριστίνα Γκόλια.

Με τον Λάκη Παπαδόπουλο

Με τον Γιάννη Ζουγανέλη

Η δισκογραφική δουλειά της αισθαντικής ερμηνεύτριας κυκλοφορεί από την Heaven music και περιλαμβάνει επτά πρωτότυπα τραγούδια Ελλήνων και Άγγλων δημιουργών αλλά και διασκευές των αγαπημένων ελληνικών τραγουδιών «Χαρά μου» και «Γκαρσόνα».

Read More

And More