Χριστίνα Κεφαλά για Τέμπη: «Στο Survivor All Star δεν ενημερωθήκαμε για το δυσάρεστο συμβάν»

Στην Ελλάδα επέστρεψε το απόγευμα της Τρίτης 7/3 η Χριστίνα Κεφαλά, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, λίγη ώρα μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στα social media, δημοσιεύοντας κάποια stories. Στα εν λόγω βίντεο, η Χριστίνα Κεφαλά εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι θα απαντήσει στις ερωτήσεις τους τις επόμενες μέρες στις συνεντεύξεις της, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, αποκαλύπτοντας πως η παραγωγή δεν τους είχε ενημερώσει

«Είμαι σίγουρη ότι όλοι περιμένατε αυτό το story, εγώ να δείτε πόσο το περίμενα, τρεις βδομάδες τώρα που δε σας έχω μιλήσει. Σήμερα γύρισα ,το έχετε πάρει είδηση, έχουνε γράψει και στα site ότι γύρισα. Ήθελα καιρό να κάνω αυτό το story. Αρχικά να σας πω για το δυσάρεστο συμβάν που έγινε στα Τέμπη, ότι εμείς οι παίκτες δεν ήμασταν ενημερωμένοι. Εγώ ενημερώθηκα δύο μέρες πριν πετάξω για Ελλάδα. Ξέρουμε ότι δε γίνεται να πάρουμε κινητό μέχρι να παίξει το επεισόδιο και να επικοινωνήσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους.

Εγώ παιδιά προσωπικά όταν αποχώρησα το πρώτο πράγμα που έλεγα είναι αν είναι όλα καλά στην Ελλάδα, αν είναι καλά οι δικοί μου, ζήταγα επανειλημμένες φορές να μου δώσουν ένα τηλέφωνο για να μιλήσω στην οικογένειά μου να δω ότι είναι όλα καλά αλλά δεν μπορούσα να μιλήσω. Τελικά είδα ότι το ένστικτό μου βγήκε αληθινό και πριν την αποχώρηση μου, δύο μέρες πριν  να ξέρετε έβλεπα εφιάλτες, δεν κοιμόμουνα, γι’ αυτό ήμουνα και πολύ down ψυχολογικά και είδα ότι όλα είχαν βγει τελικά αληθινά λυπάμαι πάρα πολύ στεναχωριέμαι παρά πολύ», είπε η Χριστίνα Κεφαλά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164