Χριστίνα Κοντοβά: Φωτογραφίες από τη Σαββατιάτικη βόλτα της με την μικρή Ada

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει εδώ και λίγους μήνες η Χριστίνα Κοντοβά μαζί με την κόρη της, Ada, με την οποία είναι αχώριστες.

Η γνωστή επιχειρηματίας και σχεδιάστρια αποφάσισε να μοιραστεί ανοιχτά το ταξίδι της υιοθεσίας το οποίο και είχε αρκετές δυσκολίες, μιας και η ίδια πέρασε πολλούς μήνες στην Ουγκάντα, εκεί όπου συνάντησε για πρώτη φορά την μικρή Ada.

Η καθημερινότητά της πλέον έχει αλλάξει ριζικά, ωστόσο να καμαρώνει την Ada στην καθημερινότητά της. Πάντα στο πλευρό της και ο Τζώνη Καλημέρης, ο επί χρόνια σύντροφός της, με τον οποίο πλέον έχουν δημιουργήσει μαζί την δική τους οικογένεια.

Η Χριστίνα Κοντοβά σήμερα, Σάββατο 2/3 αποφάσισε να περάσει ποιοτικό χρόνο με την μικρή της και βρέθηκαν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Μητέρα και κόρη εκμεταλλεύτηκαν τον ηλιόλουστο καιρό και βγήκαν παίξουν μαζί. Μάλιστα, η γλυκιά μανούλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και μερικά στιγμιότυπα από τη βόλτα τους και όπως θα δεις η μικρή Ada έδειχνε να το απολαμβάνει πολύ ενώ δεν σταμάτησε να χαμογελά ούτε λεπτό.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kontova (@ckontova)

Read More

And More