Χριστίνα Κοντοβά: Η θετή της κόρη την κάνει… ό,τι θέλει – Φωτογραφίες από τη ζωή της στην Ουγκάντα

Η Χριστίνα Κοντοβά γνώρισε το πιο υπέροχο κορίτσι στην Ουγκάντα και προσπαθεί με όλες της τις δυνάμεις να γίνει και επίσημα η μητέρα του. 

Μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες υιοθεσίας της μικρής Ada, ωστόσο, η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας νιώθει ήδη μαμά! Η Χριστίνα Κοντοβά περνάει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στην αφρικανική ήπειρο και αυτό το διάστημα βρίσκεται ξανά στην Ουγκάντα και στο πλευρό της θετής της κόρης.

Η σχεδιάστρια μόδας αναπληρώνει τον χαμένο χρόνο με την Ada και δεν της χαλάει κανένα χατίρι. Στις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Χριστίνα Κοντοβά στα social media από το ταξίδι της μας δείχνει – εκτός από το νέο της look με κοτσιδάκια – πως η μικρή την κάνει… κυριολεκτικά ό,τι θέλει!

Με κάνει οτι θέλει 👧🏾 #adoptingAda #momlife

Δες φωτογραφίες από τις υπέροχες στιγμές που ζει στην Αφρική:

Λανσάρω νέα μόδα, τσάντα-κουβαδάκι! #mysaturday #kampala #uganda #ckontovainuganda #momlife

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164