Χριστίνα Κοντοβά: Μοναχικές βόλτες μετά τον χωρισμό της από τον Τζώνη Καλημέρη – Φωτογραφίες

Σαν «βόμβα» έσκασε πριν από λίγες ημέρες η είδηση πως η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης μετά από 5,5 χρόνια σχέσης δεν είναι πια μαζί.

Η γνωστή σχεδιάστρια και ο ισχυρός άντρας των media αποφάσισαν, μετά από ώριμη σκέψη, να τραβήξουν χωριστούς δρόμους διατηρώντας ωστόσο άψογες σχέσεις μεταξύ τους και στενές επαφές για χάρη της μικρής Ada η οποία βλέπει τον Τζώνη Καλημέρη ως μπαμπά της.

Μάλιστα, ο Τζώνη Καλημέρης είχε μιλήσει και σε συνέντευξή του για την απόφασή της Χριστίνας Κοντοβά να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από την Ουγκάντα λέγοντας πόσο τη θαυμάζει για όλο αυτό ενώ στην ίδια συνέντευξη είχε πει πως εκπαιδεύεται να είναι μπαμπάς ενός κοριτσιού. Πολλές ήταν άλλωστε και οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τον είχε απαθανατίσει σε εξόδους του με την Ada. (διάβασε εδώ το love story του πρώην ζευγαριού και πως έφτασε στον αθόρυβο χωρισμό)

Ο πρόσφατος χωρισμός τους, λοιπόν, είναι μια απόφαση που δεν πήραν εν θερμώ αλλά το σκέφτηκαν αρκετά, καθώς η Ada αποτελεί προτεραιότητά τους. Και οι δυο όμως δείχνουν να έχουν αποδεχτεί τη νέα συνθήκη και να προχωρούν τις ζωές τους ήρεμοι κρατώντας μόνο τις καλές αναμνήσεις της σχέσης αυτής.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός συνάντησε τη Χριστίνα Κοντοβά να απολαμβάνει τις βόλτες της σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Όπως θα δεις, ήταν μόνη της και σε ιδιαίτερα χαλαρή διάθεση.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More