Χριστίνα Κοντοβά: Σε καταφύγιο ζώων μαζί με την μικρή Ada – Φωτογραφίες

Μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Χριστίνα Κοντοβά, από την ημέρα που ήρθε στη ζωή της η κόρη της, Ada.

Η γνωστή επιχειρηματίας μάλιστα, είχε μοιραστεί ανοιχτά το ταξίδι της υιοθεσίας το οποίο και είχε αρκετές δυσκολίες, μιας και η ίδια πέρασε πολλούς μήνες στην Ουγκάντα, εκεί όπου συνάντησε για πρώτη φορά την μικρή Ada.

Πλέον η καθημερινότητα της Χριστίνας Κοντοβά έχει αλλάξει ριζικά, ωστόσο, δεν χορταίνει να περνάει χρόνο με την μικρή της, κάνοντας δραστηριότητες που αγαπούν.

Η γλυκιά μανούλα, φροντίζει να αφιερώνει τα Σαββατοκύριακα στην κορούλα της και αυτή τη φορά αποφάσισαν να επισκεφθούν ένα καταφύγιο ζώων. Το συγκεκριμένο κέντρο ονομάζεται “Ελληνικό Κέντρο για το Γαϊδούρι” και  έχει σαν κύριο σκοπό του τη μέριμνα για τη βελτίωση των συνθηκών στις οποίες ζουν και εργάζονται τα γαϊδουράκια στην Ελλάδα, τη φροντίδα αυτών που βρίσκονται σε ανάγκη και την  ευαισθητοποίηση της σημερινής κοινωνίας σχετικά με αυτό το ζώο. Συντηρεί μια κτηνοτροφική εγκατάσταση όπου μπορεί να φιλοξενεί γαϊδουράκια που προέρχονται από εγκατάλειψηαδυναμία των ιδιοκτητών τους να τα κρατήσουν πλέον ή από περιπτώσεις κακοποίησης.

Η Χριστίνα Κοντοβά μάλιστα, μοιράστηκε μία σειρά από φωτογραφίες από την εξόρμησή τους και όπως θα δεις η μικρή Ada ήταν πολύ ενθουσιασμένη παίζοντας με τα ζωάκια.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More