Χριστίνα Κοντοβά – Τζώνη Καλημέρης: Οικογενειακή απόδραση με την κόρη τους Αda – Φωτογραφίες

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωή της διανύει τους τελευταίους μήνες η Χριστίνα Κοντοβά.

Η γνωστή σχεδιάστρια που πέρασε έναν χρόνο στην Αφρική μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες υιοθεσίας, έχει επιστρέψει στην Ελλάδα τις τελευταίες εβδομάδες και απολαμβάνει το κάθε λεπτό της νέας της καθημερινότητας με την κορούλα της.

Μαμά και κόρη είναι πραγματικά αχώριστες ενώ η Χριστίνα Κοντοβά πολλές φορές δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο instagram τρυφερές στιγμές από την καθημερινότητά της θέλοντας έτσι να μοιραστεί τη χαρά της και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Με αφορμή το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, η Χριστίνα Κοντοβά με τον Τζώνη Καλημέρη και την μικρή Ada ταξίδεψαν στην Αιτωλοακαρνανία, από όπου κατάγεται η σχεδιάστρια ρούχων.

Εκεί μάλιστα, βρίσκεται η οικογένειά της και η ίδια θέλησε να περάσει ξέγνοιαστές στιγμές μακριά από την Αθήνα μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Χριστίνα Κοντοβά ως λάτρις των social media ανήρτησε αρκετά στιγμιότυπα από την οικογενειακή απόδρασή της, σε ένα από αυτά μάλιστα, την είδαμε να ποζάρει στο πλευρό του πατέρα της, στην πιο γλυκιά φωτογραφία.

«Μπαμπάς. Οικογένεια Κοντοβά», έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά στην ανάρτησή της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kontova (@ckontova)

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More