Χριστίνα Μπόμπα: Αναπολεί τις ξέγνοιαστες στιγμές της στην Αντίπαρο – Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες

Ένα όμορφο καλοκαίρι στην Αντίπαρο περνάει η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις δίδυμες κόρες της, εδώ και δύο μήνες περίπου.

Το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του με τον παρουσιαστή – επιχειρηματία να επιστρέφει συχνά στην Αθήνα μιας και ξεκινούν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του Dragons’ Den για που ξεκινά από τη νέα σεζόν στο πρόγραμμα του ANT1.

Μέσα από τα social media η Χριστίνα Μπόμπα μοιράζεται στιγμιότυπα και βίντεο από την καθημερινότητα με τις μικρές της αλλά και το νέο τους πρόγραμμα για την περίοδο που ζουν στην Αντίπαρο. 

Αυτές τις μέρες βέβαια, η γνωστή influencer ταξίδεψε με τις μικρές της στα Καμένα Βούρλα στο πατρικό της σπίτι, όπως φαίνεται όμως, της έχει λείψει ήδη η καθημερινότητα στο νησί.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα το απόγευμα της Κυριακή 30/7 μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σειρά από φωτογραφίες της, από ξέγνοιαστες στιγμές της στην Αντίπαρο.

Όπως θα δεις, η τρυφερή μανούλα λάμπει από ευτυχία και ανυπομονεί να επιστρέψει ξανά στο ξεχωριστό αυτό μέρος για εκείνη.

Δες τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More