Χριστίνα Μπόμπα: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι η αποψινή καλεσμένη της εκπομπής “Μεσάνυχτα” με την Ελεονώρα Μελέτη. Η όμορφη influencer άνοιξε την καρδιά της και μίλησε πρώτη φορά για την εξωσωματική που αποφάσισαν να κάνουν με τον Σάκη Τανιμανίδη, αποκάλυψαν το λόγο που κατέληξαν σε αυτή την επιλογή, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν.

“Ο Σάκης να σου πω την αλήθεια, επειδή είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός, έλεγε πάντα “δεν πειράζει, την επόμενη”… Είχε και αυτός το άγχος του αλλά δεν έβγαζε το συναίσθημά του για να στηρίξει εμένα ψυχολογικά. Οπότε, κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο και ότι θα ήθελε να συμβουλευτούμε ένα γιατρό γονιμότητας. Οπότε μιλούσαμε με τον γυναικολόγο μας, ο οποίος είναι ο αδερφός του Σάκη, και μας πρότεινε ένα πολύ καλό γιατρό στην Αθήνα και πήγαμε.

Μου είπε ότι κάνω κάποιους ανορεκτικούς κύκλους, γεγονός που μειώνει τις πιθανότητες να μείνω έγκυος. Δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά απλά είναι μειωμένες οι πιθανότητες γιατί δεν έβγαζα κάθε μήνα ωάριο. Υπήρχε η επιλογή να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για καιρό ακόμα αλλά εγώ ήμουν έτοιμη να κάνω αυτό το βήμα και ο Σάκης ακόμα πιο πολύ γιατί ήθελε να είμαστε χαρούμενοι, οπότε κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο, ήταν η σωστή επιλογή”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Δες το βίντεο:

Read More

And More