Χριστίνα Μπόμπα: Εξερευνά το “δεύτερο σπίτι της” και ανακαλύπτει κρυμμένες ομορφιές της Καραϊβικής! [pics]

Τα τελευταία τρία χρόνια, ο Σάκης Τανιμανίδης ταξιδεύει ως τον Άγιο Δομίνικο για περίπου έξι μήνες για τις ανάγκες παρουσίασης του Survivor. Φυσικά, στο πλευρό του βρίσκεται όποτε μπορεί και η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα! Η μελαχρινή καλλονή κάθε χρόνο πάει μαζί με τον άντρα της στην εξωτική Καραϊβική και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στις υπέροχες παραλίες με τα καταγάλανα νερά. Για το ερωτευμένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz, η Δομινικανή Δημοκρατία αποτελεί πλέον το δεύτερο “σπίτι” του, μιας και περνά κάτι περισσότερο από τον μισό χρόνο εκεί.

Η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη εδώ και περίπου δύο μήνες και παρά τη σύντομη επιστροφή της στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους, επέστρεψε ξανά! Αυτές τις ημέρες, μάλιστα, έχει ταξιδέψει κοντά της και η κολλητή της και η όμορφη Χριστίνα την ξεναγεί σε όλες τις παραλίες της Δομινικανής Δημοκρατίας. Η influencer Χριστίνα Μπόμπα θέλησε πριν μερικές μέρες να βρεθεί στην πρωτεύουσα, σχεδόν δύο ώρες μακριά από το μέρος που μένει με τον Σάκη και να εξερευνήσει νέες και μυστικές γωνίες του εξωτικού αυτού τόπου.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τις βόλτες της και μας έκανε για ακόμη μια φορά να ζηλεύουμε! “Εδώ και τρία χρόνια, το μισό χρόνο ζούμε σε αυτή τη χώρα, τη Δομινικανή Δημοκρατία! Έχει γίνει πια το δεύτερό μας σπίτι μας! Πριν λίγες μέρες έκανα τις βόλτες μου στην πρωτεύουσα, τον Άγιο Δομίνικο, δύο ώρες μακριά από το μέρος που μένουμε και ανακάλυψα λίγες ακόμα από τις όμορφες γωνιές αυτού του τόπου”, ήταν το μήνυμα που συνόδευσε τις φωτογραφίες.

Δες τα στιγμιότυπα:

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει μάθει πλέον τον Άγιο Δομίνικο καλύτερα και από την… Αθήνα!

Read More

And More