Χριστίνα Μπόμπα: Έτσι περνά τις τελευταίες μέρες της καραντίνας στο σπίτι της! [pics,video]

Οι μέρες της καραντίνας που φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους και όλοι ανυπομονούμε για την επιστροφή στους κανονικούς ρυθμούς ζωής. Την ίδια ώρα, η θερμοκρασία έχει ήδη αρχίσει να ανεβαίνει πολύ, τόσο που μας κάνει να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για τη μέρα που θα βγούμε έξω… ελεύθεροι.

Η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία στηρίζει την προσπάθεια του υπουργείου Υγείας με τον δικό της τρόπο, παραμένει για λίγο ακόμα κλεισμένη στο σπίτι μαζί με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, ενώ επικοινωνεί με τους φίλους της μέσω τηλεφώνου και με τους θαυμαστές της από τα social media, στα οποία είναι πολύ ενεργή.

Μετά την περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό, η όμορφη influencer αποφεύγει τις άσκοπες μετακινήσεις και βγαίνει έξω μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις, όπως για έναν σύντομο περίπατο ή για να κάνει τα απαραίτητα ψώνια από το super market.

Στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται όλο αυτό το διάστημα με τους followers της στιγμές από την καθημερινότητά της στην καραντίνα. Όπως, λοιπόν, θα διαπιστώσει κάποιος κάνοντας ένα scroll down στο προφίλ της, οι τελευταίες μέρες στον οικειοθελή περιορισμό την βρίσκουν:

  • να διαβάζει βιβλία στο σαλόνι της και να χαλαρώνει.

  • να γυμνάζεται, προκειμένου να μην χάσει τη φόρμα της.

  • να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της στο μπαλκόνι, φορώντας το μπικίνι της.

  • να βγάζει αμέτρητες selfie, ακόμα και κάνοντας χιουμοριστικές γκριμάτσες.

  • να μπαίνει στην κουζίνα και ως σωστή νοικοκυρά να μαγειρεύει, πάντα υγιεινά.
@iamchrismpoΌταν κανείς lip sync τον άντρα σου @sakistanimanidis 😂😂😂 ##sakistanimanidislipsyncjoke ##fyp ##foryou ##foryoupage♬ original sound – sakistanimanidis

  • να κάνει συνεχώς απίθανα βίντεο στο TikTok κερδίζοντας τις εντυπώσεις.
@iamchrismpo##bananabread ##fyp ##foryou ##foryoupage @sakistanimanidis♬ original sound – iamchrismpo

Read More

And More