Back to base για τη Χριστίνα Μπόμπα! Η επιστροφή στην καθημερινότητά της μετά το ξέγνοιαστο καλοκαίρι (pics)

Ύστερα από ένα μοναδικό και γεμάτο αποδράσεις καλοκαίρι, η Χριστίνα Μπόμπα επέστερεψε και πάλι στη βάση της και τους γνώριμους ρυθμούς της καθημερινότητάς της. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη πέρασε τις διακοπές της με τον καλύτερο τρόπο, αφού από τις αρχές του Ιουνίου μέχρι και τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου χαιρόταν τα ταξίδια της σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Εκτός από τις εξορμήσεις της στα νησιά των Κυκλάδων και των Επτανήσων, η ίδια έκανε μαζί με τον γνωστό παρουσιαστή ένα μεγάλο road trip στην ηπειρωτική Ελλάδα εξευρώντας γνωστές και άγνωστες γωνίες της. Οι δυο τους λατρεύουν τα ταξίδια και έτσι, αφού αποφεύγουν να ταξιδέυουν στο εξωτερικό λόγω της επέλασης της πανδημίας του κορονοϊού, φροντίζουν να κάνουν όσο το δυνατόν περισσότερες αποδράσεις εντός συνόρων.

Ανανεωμένη και γεμάτη ενέργεια η Χριστίνα Μπόμπα γύρισε στην Αθήνα και στις παλιές της συνήθειες. Με αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η όμορφη influencer ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της για την επιστροφή της στο γραφείο, δείχνοντάς μας την ανανεωμένη διακόσμησή του, αλλά και την έναρξη των καριερωμένων προπονήσεών της.

Δες φωτογραφίες:

Back to base για την Χριστίνα Μπόμπα!

Read More

And More