Χριστίνα Μπόμπα: Η νέα καθημερινότητά της μετά τον γάμο και οι βόλτες της στο κέντρο της Αθήνας! [pics]

Μετά το χαλαρό και ξέγνοιαστο Σαββατοκύριακο που πέρασε στο πατρικό της σπίτι στη Λαμία μαζί με τους δικούς της ανθρώπους, η Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε στην Αθήνα και έχει αρχίσει ήδη να ετοιμάζει τα νέα της σχέδια. Η όμορφη Χριστίνα μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη στα νησιά της Ελλάδας και τον λαμπερό γάμο τους στο νησί της Σίφνου είναι έτοιμη να μπει σε νέα μονοπάτια.

Εκτός από την εταιρία που διοικεί με τον Σάκη Τανιμανίδη, η Χριστίνα θέλει συνεχώς να εξελίσσεται. Η συνεργασία της με γνωστή εταιρεία καλλυντικών, μπορεί να μην ήταν στα σχέδια της, όμως είναι κάτι που την κάνει τρομερά χαρούμενη.

Η ίδια, έχει αναφέρει πολλές φορές πως δεν βάφεται στην καθημερινότητα της και η εξωτερική της εμφάνιση είναι αποτέλεσμα εντατικής γυμναστικής και σωστής διατροφής. Ειδικότερα, επιλέγει να τρώει καθημερινά ένα πρωινό πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, ενώ ποτέ δεν φεύγει από το σπίτι χωρίς να έχει μαζί της κάποιο υγιεινό σνακ, όπως είναι τα αμύγδαλα ή οι μπάρες δημητριακών.

Όσον αφορά τη γυμναστική, η καλλονή σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη έχει μεγάλη αδυναμία στη yoga. Κατά τη διάρκεια της διαμονής της στον Άγιο Δομίνικο, η Χριστίνα έκανε καθημερινά yoga, συνήθεια που κράτησε και στην Ελλάδα. Πριν μερικούς μήνες μάλιστα είχε διοργανώσει ένα Yoga Retreat έτσι ώστε να μεταδώσει σε όλες τις γυναίκες αυτό που τόσο αγαπάει.

Στον ελεύθερο χρόνο της και όταν δεν βρίσκεται με τον έρωτα της ζωής της λατρεύει τις χαλαρές βόλτες είτε για ψώνια είτε για φαγητό στο κέντρο της Αθήνας. Ο φωτογραφικός φακός του ΤLIFE την απαθανάτισε στο Κολωνάκι με casual look και χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ήταν πιο όμορφη από ποτέ.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More