Χριστίνα Μπόμπα: Ξέφρενος χορός σε σκάφος με τις κολλητές της! [video]

Απόδραση με τις κολλητές στην όμορφη Αντίπαρο έκανε η Χριστίνα Μπόμπα. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη οργάνωσε μια μίνι απόδραση μόνο για κορίτσια και διασκέδασε με τις φίλες της στο Αιγαίο. Μαζί με την Κλέλια Ανδριολάτου και δυο ακόμη φίλς τους: την Αδαμαντία και την Γιολάντα έφυγαν για Αντίπαρο και όπως όλα δείχνουν διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Τα τέσσερα κορίτσια ανέβηκαν σε σκάφος για να φθάσουν σε ένα από τα πιο μαγικά σημεία κοντά στο νησί και δεν σταμάτησαν να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Βουτιές, φωτογραφίες και ένας ξέφρενος χορός εν πλω, τράβηξαν σίγουρα όλα τα βλέμματα των διαδικτυακών τους φίλων, μετά από τις αναρτήσεις τους στα social media.

Ναι, η γυναικοπαρέα έκανε τις βουτιές της στα ανοιχτά, χόρεψε, τραγούδησε και μοιράστηκε με τους φίλους της στα social media τις πιο τέλειες φωτογραφίες με φόντο το απέραντο γαλάζιο! Ο ξέφρενος χορός τους, μάλιστα, έγινε viral και τα σχόλια δεν είχαν τέλος!

Ενώ, ακολούθησαν και φωτογραφίες τους  με τις απολαυστικές βουτιές τους στη θάλασσα!

Μετά τις βόλτες και τις βουτιές τους μάλιστα, χαλάρωσαν και ετοιμάστηκαν για τη βραδινή τους έξοδο, όπου διασκέδασαν ως αργά το βράδυ!

Και οι διακοπές συνεχίζονται!

Read More

And More