Χριστίνα Μπόμπα: Μας δείχνει τη θέα από το σπίτι που μετακόμισε προσωρινά με τον Σάκη και τα δίδυμα

H Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους και από την ημέρα που ήρθαν στον κόσμο οι δίδυμες κόρες τους, η καθημερινότητά τους έχει αλλάξει ολοκληρωτικά.

Όπως σου αποκάλυψε πρώτο το TLIFE, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης πρόκειται μέσα σε έναν μήνα να μετακομίσουν όχι μία… αλλά δύο φορές. Μάλιστα η πρώτη έχει ήδη πραγματοποιηθεί.

Πιο συγκεκριμένα, το αγαπημένο ζευγάρι μετά τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών του θέλησε να μετακομίσει σε ένα μεγαλύτερο διαμέρισμα για να στεγάσει την οικογένειά του. Ωστόσο, μέχρι αυτό να είναι έτοιμο, η Influencer και ο παρουσιαστής θα μείνουν σε ένα ενδιάμεσο σπίτι. Αυτή τη στιγμή τους φιλοξενούν κάτι γείτονές τους που λείπουν στο εξωτερικό, καθώς το νέο τους σπίτι θα είναι διαθέσιμο από τα τέλη του Νοέμβρη.

Η Χριστίνα Μπόμπα, το απόγευμα της Κυριακής 21 Νοεμβρίου μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας έδειξε την υπέροχη θέα από το νέο της σπίτι.

«Σας έχω πει ότι τις τελευταίες ημέρες είμαστε σε αυτό το φανταστικό σπίτι που μας φιλοξένησαν οι πιο φανταστικοί γείτονες, μέχρι να ετοιμαστεί το δικό μας και θέλω να σας δείξω τη φανταστική θέα μας», είπε η Χριστίνα Μπόμπα στο βίντεο που δημοσίευσε.

Read More

And More