Χριστίνα Μπόμπα: Το νέο στυλ που απέκτησε στην Ινδία! [pics,vid]

Χριστίνα Μπόμπα: Το νέο στυλ που απέκτησε στην Ινδία! [pics,vid] | tlife.gr

Οι διακοπές συνεχίζονται για την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη. Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα στην Ινδία, όπου ζει μοναδικές στιγμές, αποχαιρετώντας το 2017 κάτω από τον καυτό ήλιο και δίπλα στις όμορφες παραλίες της Goa. Το ταξίδι του Σάκη και της Χριστίνας ήταν κάτι αναμενόμενο για τις πρωτοχρονιάτικες διακοπές, αφού ως γνωστόν λατρεύουν τις αποδράσεις και κάθε τόσο φεύγουν για έναν νέο προορισμό.

Το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του, παρέα με τους καλούς του φίλους – Μίλτο Καμπουρίδη και Μαρίνα Βερνίκου – και δεν σταματά να ανεβάζει όμορφες στιγμές από την καθημερινότητά τους στην Ινδία, στα social media. Αυτές τις ημέρες, μάλιστα, βρίσκονται στο Bangalore και η Χριστίνα Μπόμπα δεν δίστασε να δοκιμάσει το παραδοσιακό ντύσιμο των Ινδών γυναικών!

Σε μία από τις βόλτες τους στην τοπική αγορά, η καλλονή σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη φόρεσε ένα ινδικό σάρι σε κόκκινη απόχρωση, το οποίο της πήγαινε πολύ! Μάλιστα, η Χριστίνα μας έδειξε μέσα από τα Instagram Stories της και την διαδικασία με την οποία μία γυναίκα φορά το παραδοσιακό ένδυμα της Ινδίας.

Δες όλα τα στιγμιότυπα:

https://www.instagram.com/p/BdfdI4DhVwj/?taken-by=chrismpo

READ more