Χριστίνα Μπόμπα: Ο αδερφός του Σάκη Τανιμανίδη στον τοκετό – Το δημόσιο ευχαριστώ του παρουσιαστή

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ο πιο ευτυχισμένος μπαμπάς, καθώς η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα γέννησε χθες τις δίδυμες κόρες τους. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη απέραντης ευτυχίας από τη στιγμή που αντίκρισε για πρώτη φορά τα κοριτσάκια του!

Το ευχάριστο γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος ο παρουσιαστής δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να κρατά στην αγκαλιά του, φανερά συγκινημένος, τις δυο κορούλες του. (Δες εδώ την ανάρτηση)

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο ευτυχισμένος πατέρας δημοσίευσε μια ακόμη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, όπου ποζάρει με τον αδερφό του, Παναγιώτη Τανιμανίδη, ο οποίος ήταν μάλιστα ένας από τους γυναικολόγους της Χριστίνας Μπόμπα. 

Διάβασε επίσης: Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Τι δηλώνει στο TLIFE ο αδερφός του παρουσιαστή για τη γέννηση των διδύμων

“Με το αδερφό μου (και θείο πλέον)! Γυναικολόγε μας, σε ευχαριστούμε που κατέβηκες από τη Θεσσαλονίκη για να είσαι στον τοκετό μας” σχολίασε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης. 

Read More

And More