Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Τι δηλώνει στο TLIFE ο αδερφός του παρουσιαστή για τη γέννηση των διδύμων

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους διανύουν από χθες το μεσημέρι η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αφού στον κόσμο ήρθαν τα δυο κοριτσάκια τους. Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο παρουσιαστής δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να κρατά στην αγκαλιά του φανερά συγκινημένος τις δυο κορούλες του. (δες εδώ τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης)

Το TLIFE επικοινώνησε με τον αδερφό του Σάκη Τανιμανίδη, Παναγιώτη ο οποίος είναι και ο γυναικολόγος της Χριστίνας Μπόμπα ο οποίος δεν έκρυψε τη χαρά του που απέκτησε δυο πανέμορφες ανιψιές. ( Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Οι δίδυμες κόρες τους ήρθαν να επισφραγίσουν τον μεγάλο τους έρωτα)

“Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για τα μωράκια. Και η Χριστίνα και ο Σάκης πετάνε στα σύννεφα. Το περίμεναν πως και πως, όλοι τα περιμέναμε και μόνο χαρά νιώθουμε. Ήταν ένας πολύ καλός τοκετός, ήταν καισαρική. Η Χριστίνα μας είναι πολύ καλά, ξεκουράζεται και σε μερικές ημέρες θα επιστρέψει στο σπίτι. Και τα μωράκια είναι πολύ καλά. Σας ευχαριστούμε όλους πολύ για το ενδιαφέρον” ανέφερε ο Παναγιώτης Τανιμανίδης. (δες εδώ τη νέα ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη μέσα από το μαιευτήριο)

Read More

And More