Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Οι δίδυμες κόρες τους ήρθαν να επισφραγίσουν τον μεγάλο τους έρωτα

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς ήδη από χθες Τετάρτη 23/6 κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα κορίτσια τους. Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz απέκτησε τα πρώτα του παιδάκια και η ζωή του πρόκειται πλέον να αλλάξει ολοκληρωτικά και για πάντα.

«Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο» έλεγε πριν μερικούς μήνες η Χριστίνα Μπόμπα και η ευτυχία της δεν περιγράφεται που παρά τις δυσκολίες να μείνει έγκυος, πλέον είναι μητέρα!

Ο γνωστός παρουσιαστής και η Influencer επιθυμούσαν διακαώς να αποκτήσουν οικογένεια και ήδη από χθες μπορούν να λέγονται επιτέλους… γονείς!

Διάβασε επίσης: Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Σύσσωμη η εγχώρια showbiz τους εύχεται για τη γέννηση των διδύμων

 

Το love story του ζευγαριού

Όλα ξεκίνησαν στα τέλη του 2015, όταν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα συναντήθηκαν στα γραφεία της πολυεθνικής που δούλευε εκείνη. Μερικούς μήνες αργότερα, το ζευγάρι βρέθηκε σε μία επαγγελματική συνάντηση κατά τη διάρκεια της οποίας οι δυο τους συνομίλησαν και ήρθαν πιο κοντά. Όπως έχει παραδεχτεί η όμορφη influencer σε συνέντευξή της, τότε ήταν που έγινε το “κλικ” και στους δύο. Μετά το πέρας αυτού, ο γνωστός παρουσιαστής βρήκε το τηλέφωνό της και το πρώτο ραντεβού δεν άργησε να έρθει.

Την περίοδο εκείνη ο Σάκης Τανιμανίδης ταξίδευε για τις ανάγκες της εκπομπής “World Party”, έτσι λίγες ώρες μετά από το ραντεβού τους ο παρουσιαστής θα πέταγε. Η Χριστίνα Μπόμπα είχε αποκαλύψει για το πρώτο ραντεβού τους: “Αλήθεια, στο πρώτο μας ραντεβού έλυνα γρίφους. Ήθελε να τεστάρει αν είμαι έξυπνη. Μου είπε “έχω πέντε γρίφους που δεν έχει λύσει ποτέ κανείς”. Λίγο αργότερα θα ταξίδευε για Θεσσαλονίκη και από εκεί θα ξεκινούσε δίμηνα γυρίσματα για το World Party. Αφού έλυσα, λοιπόν, τους τέσσερις γρίφους και πριν ακούσω τον τελευταίο, μου είπε “αν τον λύσεις, δεν θα πετάξω σήμερα”. Έτσι κι έγινε. Τον έλυσα κι εκείνος άλλαξε τα εισιτήρια του για να περάσει άλλη μια μέρα μαζί μου”.

Στις αρχές του 2017 η Χριστίνα Μπόμπα αποφασίζει να διοργανώσει ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι στον Σάκη Τανιμανίδη, καθώς εκείνος θα έφευγε για τον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να παρουσιάσει το Survivor. Κατά τη διάρκεια του πάρτι ο παρουσιαστής άφησε άφωνη την αγαπημένη του όταν γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου μπροστά στους φίλους τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Λίγες μέρες μετά εκείνος φεύγει από την Ελλάδα, ωστόσο η Χριστίνα Μπόμπα δεν αργεί να πάρει την απόφαση να αφήσει τη δουλειά της και να τον ακολουθήσει στο εξωτικό νησί.

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 στην Σίφνο. Οι δυο τους ένωσαν τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων σε μια ρομαντική τελετή κοντά στη θάλασσα. Στο πλευρό τους βρέθηκαν όλοι οι αγαπημένοι τους φίλοι και το πάρτι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η Χριστίνα Μπόμπα έλαμπε μέσα στο νυφικό της και φυσικά ο Σάκης Τανιμανίδης δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Οι δυσκολίες να μείνει έγκυος

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αντιμετώπισαν αρκετές δυσκολίες και ο δρόμος μέχρι να μείνει έγκυος ήταν μεγάλος και με εμπόδια. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2020, όμως, το ζευγάρι ανακοίνωσε το πιο χαρμόσυνο γεγονός της ζωής τους!

«Εμείς από πριν το γάμο το σκεφτόμασταν για παιδάκια. Δεν ήρθε και μετά από δυο χρόνια δεν έμενα έγκυος. Ήταν όλα καλά στις εξετάσεις. Μετά από δυο χρόνια άρχισε να με ρίχνει. Ο Σάκης να σου πω την αλήθεια, επειδή είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός, έλεγε πάντα “δεν πειράζει, την επόμενη”… Είχε και αυτός το άγχος του αλλά δεν έβγαζε το συναίσθημά του για να στηρίξει εμένα ψυχολογικά. Οπότε, κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο και ότι θα ήθελε να συμβουλευτούμε ένα γιατρό γονιμότητας. Οπότε μιλήσαμε με τον γυναικολόγο μας, ο οποίος είναι ο αδερφός του Σάκη, και μας πρότεινε ένα πολύ καλό γιατρό στην Αθήνα και πήγαμε.

Μου είπε ότι κάνω κάποιους ανορεκτικούς κύκλους, γεγονός που μειώνει τις πιθανότητες να μείνω έγκυος. Δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά απλά είναι μειωμένες οι πιθανότητες γιατί δεν έβγαζα κάθε μήνα ωάριο. Σε μένα ήταν πιο συχνό… Υπήρχε η επιλογή να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για καιρό ακόμα αλλά εγώ ήμουν έτοιμη να κάνω αυτό το βήμα και ο Σάκης ακόμα πιο πολύ γιατί ήθελε να είμαστε χαρούμενοι, οπότε κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο, ήταν η σωστή επιλογή.

Η απόφαση της εξωσωματικής για εμάς ήρθε μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες επί τρία χρόνια. Ξέρω πως υπάρχουν γυναίκες και ζευγάρια που έχουν πολύ περισσότερες δυσκολίες από εμάς και πως κάθε ζευγάρι έχει το δικό του δύσκολο δρόμο. Εγώ, πάντως, θα έλεγα σε όλες τις γυναίκες που το θέλουν πολύ να συνεχίσουν να προσπαθούν και να τολμούν να δοκιμάζουν όλες τις μεθόδους που υπάρχουν. Είτε μιλάμε για υποβοηθούμενη γονιμοποίηση, όπως και η εξωσωματική, είτε μιλάμε για υιοθεσία, που και εκεί βέβαια υπάρχουν τεράστιες διαδικασίες για να τα καταφέρεις.

Η κατάσταση άρχισε να γίνεται αρκετά ψυχοφθόρα. Περιμένεις κάθε μήνα τα χαρούμενα νέα, που τελικά δεν έρχονται. Είναι δύσκολη περίοδος για όσους την περνούν, ειδικά όταν το θέλεις πολύ. Είχα αρχίσει να αγχώνομαι, να αναρωτιέμαι τι πάει στραβά και μετά από κάποιο σημείο υπήρχε αυτή η απελπισία, η σκέψη που κάνεις θέλοντας και μη και λες: «Δεν θα γίνει ποτέ» είχε αποκαλύψει η Χριστίνα Μπόμπα σε συνεντεύξεις της.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι έτοιμοι να ανοίξουν το πιο όμορφο και ξεχωριστό κεφάλαιο της ζωής τους!

Read More

And More