Χριστίνα Μπόμπα: Οι βουτιές στη Χαλκιδική και το εντυπωσιακό video με τα θαλάσσια σπορ!

Τις διακοπές της στην όμορφη Χαλκιδική μαζί με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη, τους γονείς και τα αδέλφια του περνά η Χριστίνα Μπόμπα και απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Το γνωστό ζευγάρι μετά το tour που έκανε στην Ελλάδα κατέληξε στη γενέτειρα του γνωστού παρουσιαστή και περνά όμορφες στιγμές στη μαγευτική Χαλκιδική.

Εκτός από τις βόλτες, τους περιπάτους στην παραλία, αλλά και τις ατελείωτες βουτιές, η Χριστίνα Μπόμπα δοκίμασε τις δυνάμεις της και στα θαλάσσια σπορ. Και συγκεκριμένα στο flyboarding, ένα από τα πιο απαιτητικά θαλάσσια σπορ που χρειάζεται ισορροπία και καλή φυσική κατάσταση (που ασφαλώς διαθέτει η πάντα fit Χριστίνα Μπόμπα) και σου δίνει τη δυνατότητα να πετάς πάνω από τα κύματα… σαν τα δελφίνια.

Φυσικά η πρώτη απόπειρα δεν ήταν και ιδιαίτερα επιτυχημένη, αλλά το κορίτσι του Σάκη Τανιμανίδη δεν το έβαλε κάτω. Έτσι, τη δεύτερη φορά που προσπάθησε να κάνει flyboarding η όμορφη Χριστίνα εντυπωσίασε…

«Η δεύτερή μου προσπάθεια flyboarding… στέφθηκε πιστεύω με επιτυχία! Εσείς; Τι λέτε; Για όλα φταίει ο τέλειος δάσκαλος», έγραψε χαρακτηριστικά.

Όσο για το video της; Ήταν απλώς εντυπωσιακό με τον Σάκη Τανιμανίδη να παίρνει και εκείνος μέρος στην προσπάθεια και το ζευγάρι να «χορεύει» τελικά πάνω από τα κύματα!

Δες το Video:

Και οι διακοπές στη Χαλκιδική συνεχίζονται για το αγαπημένο ζευγάρι, που φέτος επέλεξε να μείνει στην Ελλάδα και να στηρίξει τον εσωτερικό τουρισμό!

Read More

And More