Χριστίνα Μπόμπα: Οι περιπέτειές της με τις φίλες της στο Λονδίνο, όσο ο σύζυγός της είναι στο Survivor! [pics,video]

Τι και αν όλοι περίμεναν να ταξιδέψει για την αγκαλιά του αγαπημένου της, η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να βρεθεί στο Λονδίνο για να δει από κοντά την αγαπημένη της αδερφή που της είχε λείψει! Τα δύο κορίτσια έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με την μία να μην λείπει ποτέ από το πλευρό της άλλης. Έτσι, η καλλονή σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη έφτιαξε βαλίτσες, πήρε την κολλητή της και σχεδιάστρια μόδας Βάσια Κωσταρά και ταξίδεψαν για την βρετανική πρωτεύουσα.

Η Χριστίνα μπορεί να μην ξέρει ακόμη πότε θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο μέχρι στιγμής απολαμβάνει όσο περισσότερο μπορεί το ταξίδι της στο Λονδίνο με την αδερφή της Ελίνα και την καλή της φίλη. Οι τρεις κυρίες δεν σταματούν τις βόλτες, πηγαίνουν για brunch, κάνουν τα ψώνια τους στην υπέροχη αγορά του Λονδίνου, ενώ το βράδυ επισκέπτονται μπαράκια, στα οποία διασκεδάζουν μέχρι αργά.

Βέβαια, μπορεί ο Σάκης να βρίσκεται αρκετά μακριά για τις ανάγκες παρουσίασης του Survivor, αλλά εκείνος και η Χριστίνα συνεχώς μιλάνε μέσω κάμερας! Ακόμη και στο Λονδίνο, ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης κάλεσε τη σύζυγό του για να δει πως περνάει με τις φίλες της!

Δες όλα τα στιγμιότυπα:

Read More

And More