Χριστίνα Μπόμπα: Η όμορφη έκπληξη του Σάκη Τανιμανίδη για τα γενέθλιά της! [pics,video]

Η Χριστίνα Μπόμπα σήμερα έχει τα γενέθλιά της και δεν μπορεί να είναι πιο ευτυχισμένη! Η καλλονή σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη είναι full in love μαζί του, ενώ σε δύο μήνες ακριβώς πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και βιώνει υπέροχες στιγμές με τον αγαπημένο της, ο οποίος φυσικά πρωί πρωί της έκανε έκπληξη.

Με το που ξύπνησε η Χριστίνα, χτύπησε το κουδούνι και μπήκε μία φίλη τους, με μία εντυπωσιακή τούρτα, η οποία μαζί με τον Σάκη της τραγούδησαν το “Happy Birthday”. Η ίδια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της και κατευθείαν φίλησε τον σύντροφό της. Ο Σάκης Τανιμανίδης, μάλιστα, θέλησε να ευχηθεί στην γυναίκα της ζωής του και με ένα όμορφο μήνυμα, μέσα από τα social media.

“Να τα χιλιάσεις… να ξυπνάω δίπλα σου ακόμα 1000 χρονιά και να αντικρίζω αυτή την εικόνα!”, έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δες τα στιγμιότυπα:

https://www.instagram.com/p/Bkp3albAAih/?taken-by=sakiswp

View this post on Instagram

Και πέρασαν τα χρόνια… και έγινα 30! Και έχω ένα εκατομμύριο λόγους να χαμογελάω! Την υγεία μου, τους ανθρώπους που αγαπώ, τις αναμνήσεις όλων όσων κατάφερα μέχρι τώρα και τον ενθουσιασμό για όλα τα επόμενα που έρχονται! Ευγνώμων για όλα… το μόνο που σκέφτομαι κάθε μέρα είναι: «Ζήσε τη στιγμή, γιατί η ζωή είναι ωραία μόνο αν επιλέξεις να τη βλέπεις έτσι!» #alwayslookonthebrightsideoflife #happythirties #birthdaygirl #happybirthdaytome

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on

Read More

And More