Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Η πρώτη ημέρα στο σπίτι με τα δίδυμα κορίτσια τους

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης άνοιξαν το πιο ξεχωριστό κεφάλαιο της ζωής τους, την περασμένη Τετάρτη 23/6. Η καλλονή Influencer γέννησε με καισαρική τομή δύο υγιέστατα δίδυμα κοριτσάκια και έκανε τον παρουσιαστή τον πιο ευτυχισμένο πατέρα στον κόσμο.

Το αγαπημένο ζευγάρι σχεδόν από την αρχή του γάμου του επιθυμούσε διακαώς να δημιουργήσει οικογένεια. Μπορεί ο δρόμος να ήταν δύσκολος και να είχε εμπόδια, ωστόσο η Χριστίνα Μπόμπα τα κατάφερε και σήμερα κρατάει στην αγκαλιά της, τις δίδυμες κόρες της.

Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει την απέραντη ευτυχία που βιώνει και το γεγονός ότι απέκτησε δυο υπέροχα μωρά με τη γυναίκα της ζωής τους!

Το πρωί της Δευτέρας 28/6, η Χριστίνα και ο Σάκης άφησαν το δωμάτιο τους στο μαιευτήριο και πήραν τα δίδυμα κορίτσια τους και επέστρεψαν σπίτι τους, πλέον ως οικογένεια. Από σήμερα ξεκινάει η πρώτη ημέρα της νέας τους ζωής, μιας ζωής που ήθελαν και ονειρεύονταν για πολύ καιρό!

Μπορεί η μητρότητα να έχει τις δυσκολίες της και ειδικά όταν υπάρχουν δύο μωράκια στο σπίτι, ωστόσο η Χριστίνα Μπόμπα ανυπομονεί να το ζήσει στο έπακρο! Από την αρχή της εγκυμοσύνης της, η όμορφη Influencer καθημερινά διάβαζε βιβλία και προετοιμαζόταν για τον ρόλο της μητρότητας, ώστε να είναι πανέτοιμη για τις κόρες της…

Για την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη η ζωή τους από σήμερα αλλάζει ολοκληρωτικά και ανυπομονούν για όλες τις όμορφες στιγμές που πρόκειται να ζήσουν από εδώ και πέρα… όχι απλά οι δυο τους, αλλά μαζί με τις δίδυμες κορούλες τους!

Read More

And More