Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Η τελευταία κοινή έξοδος πριν την αλλαγή του χρόνου

Η πιο μαγική εποχή του χρόνου έφτασε και η αντίστροφη μέτρηση για να αποχαιρετήσουμε το 2022 και να υποδεχτούμε το 2023 έχει ξεκινήσει.

Αυτή η χρονιά μπορεί για αρκετούς να ήταν δύσκολη, για πολλούς όμως ήταν αρκετά σημαδιακή, καθώς έφερε πολλούς γάμους, γέννες και άλλες ευχάριστα γεγονότα.

Για την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό.

Φέτος το ζευγάρι απολαμβάνει τα Χριστούγεννα με τις κορούλες του, καθώς πέρυσι η Αριάνα και η Φιλίππα ήταν αρκετά μικρές και η Χριστίνα Μπόμπας ως νέα μανούλα δεν είχε βρει ακόμα τα πατήματά της.

Πλέον οι τέσσερίς τους περνούν μοναδικές οικογενειακές στιγμές και πολλές από αυτές μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης τις μοιράζονται και με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Ένας ακόμη λόγος που το 2022 ήταν μια ξεχωριστή χρονιά για τον παρουσιαστή και την γνωστή Influencer ήταν η βάπτιση των δίδυμων κοριτσιών τους που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο στη Μύκονο.(Δες εδώ φωτογραφίες από τη βάφτιση)

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα περιμένουν με μεγάλη αγωνία τη νέα χρονιά, μέχρι τότε όμως απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες του έτους, κάνοντας πράγματα που αγαπούν.

Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το αγαπημένο ζευγάρι στο κέντρο της πόλης.

Οι δυο τους βγήκαν να απολαύσουν τις τελευταίες βόλτες λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, κάνοντας παράλληλα τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους.

Δες τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More