Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Όλες οι φορές που το ερωτευμένο ζευγάρι έχει εκφράσει την επιθυμία του για οικογένεια! (pics)

Πέντε χρόνια μαζί και απόλυτα ερωτευμένοι, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν να γράφουν το πιο όμορφο κεφάλαιο της ζωής τους. Δύο χρόνια μετά τον παραμυθένιο τους γάμο στην Σίφνο, το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz ετοιμάζεται να υποδεχτεί σε λίγους μήνες στον κόσμο, τα δίδυμα παιδιά του.

Μπορεί ο δρόμος να είχε δυσκολίες – όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η μέλλουσα μανούλα στα social media – ωστόσο η Χριστίνα και ο Σάκης τα κατάφεραν και ανυπομονούν να γίνουν για πρώτη φορά γονείς! Ο γνωστός παρουσιαστής είναι σίγουρος ότι η σύζυγός του θα γίνει μια θαυμάσια μητέρα. Είναι γλυκιά, στοργική και δοτική, πρόθυμη να φροντίσει ένα παιδί με αγάπη και αφοσίωση!

Διάβασε επίσης: Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Η τυχαία συνάντηση που έγινε έρωτας, τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο και τα δίδυμα που έρχονται

Και η όμορφη Influencer από την πλευρά της βλέπει στο πρόσωπο του Σάκη τον ιδανικό πατέρα για το παιδί της. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να φτιάξουν οικογένεια και να κάνουν παιδιά. Άλλωστε ποιος είναι ο πιο όμορφος τρόπος να επισφραγίσεις έναν μεγάλο έρωτα;

  • «Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια. Πιστεύω ότι η μεγαλύτερη ευτυχία που μπορεί να πάρει ένας άνθρωπος είναι από την οικογένειά του» είχε δηλώσει ο Σάκης Τανιμανίδης στο περιοδικό Down Town, ενώ σε τηλεοπτικές του δηλώσεις είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θέλω να κάνω πάνω από τέσσερα παιδιά… περιέργως στην αρχή δεν ήθελε τόσα πολλά, τώρα θέλει. Αν μας αξιώσει ο Θεός, ελπίζω σύντομα η οικογένειά μας να αρχίζει να μεγαλώνει».

  • Από την άλλη η Χριστίνα Μπόμπα είχε εκφράσει το ενδεχόμενο ενός παιδιού αρκετές φορές μέσα από τις απαντήσεις που έδινε η ίδια στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων στο Instagram. «Είμαστε ήδη οικογένεια, όμως θέλουμε να μεγαλώσει το συντομότερο», ενώ σε άλλη ερώτηση είχε δηλώσει: “Θέλουμε πολύ και πολλά!”

  • «Θέλω να κάνω την καλύτερη δυνατή προσπάθεια να φτιάξω μια ωραία οικογένεια με τον Σάκη. Τη δεύτερη φορά που τον είδα, είπα «αυτόν θα τον παντρευτώ». Αυτό που λένε ότι όταν έρθει ο κατάλληλος, θα το νιώσεις, εγώ το ένιωσα με τον Σάκη. Οι γρίφοι που μου έβαλε, ήταν γιατί αισθάνθηκε ό,τι και εγώ και ήθελε να δει αν είμαι έξυπνη» είχε δηλώσει η Χριστίνα Μπόμπα σε συνέντευξή της στο The 2Night Show.

Το 2020 παρά τις δυσκολίες του και την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε όλοι μας, τους έφερε αυτό το πολύτιμο δώρο! Το 2021 όμως θα τους χαρίσει επιτέλους… την οικογένεια που πάντα επιθυμούσαν!

Read More

And More