Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Σκαφάτες διακοπές με φίλους στο Αιγαίο [pics]

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μπορεί τις τελευταίες ημέρες να βρίσκονται στην Αθήνα και να ασχολούνται με την μετακόμιση στο καινούργιο τους σπίτι, όμως πρόσφατα απόλαυσαν τις διακοπές τους στο κοσμοπολίτικο νησί των Ανέμων. Η Μύκονος αποτελεί πόλο έλξης τόσο των αστέρων του Χόλιγουντ όσο και των celebrities της εγχώριας showbiz και συνεπώς, κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που την επισκέπτονται. Το ερωτευμένο ζευγάρι τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη για το συγκεκριμένο κυκλαδίτικο νησί και έτσι δεν γινόταν να μην βρεθεί και φέτος εκεί.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα προσπαθούν να τελειώσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα με τις υποχρεώσεις της μετακόμισης, ώστε να μπουν ξανά σε mood διακοπών. Οι δυο τους λατρεύουν το καλοκαίρι, καθώς έχουν τον απαραίτητο χρόνο να απολαύσουν ο ένας την συντροφιά του άλλου και να ζήσουν τον έρωτά τους. Το ζευγάρι πέρασε τις ημέρες του στο νησί μαζί με τους κουμπάρους του, ενώ στην παρέα τους βρέθηκαν και ο Acun Ilicali με τη νέα του σύντροφο.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκης Τανιμανίδη σε λιμάνι της Μυκόνου λίγο πριν αναχωρήσουν για τη βόλτα τους στο Αιγαίο. Η επιχειρηματίας μαγνήτισε για ακόμα μια φορά τα βλέμματα με το κόκκινο μπικίνι της αλλά και το καλογυμνασμένο κορμί της.

Δες φωτογραφίες:

Acun Ilicali, Σάκης Τανιμανίδης

Μίλτος Καμπουρίδης, Σάκης Τανιμανίδης

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More