Χριστίνα Μπόμπα: Χαμός στα social media με το άνοιγμα στο νυφικό της! Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν πριν μια εβδομάδα στην όμορφη Σίφνο ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα και έκλεψαν τις εντυπώσεις. Το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε την 1η Σεπτεμβρίου με τον Mr Survivor και την αγαπημένη του Χριστίνα να λάμπουν από χαρά και ευτυχία.

Και φυσικά όπως σε κάθε γάμο, έτσι και σε αυτόν τα βλέμματα όλα ήταν στραμμένα στην νύφη! Η Χριστίνα επέλεξε ένα ολόλευκο νυφικό με ανοιχτή πλάτη, σχεδιασμένο από την Celia Kritharioti. Το look της στην εκκλησία ολοκλήρωνε ένα μακρύ πέπλο στα μαλλιά.

Ωστόσο, αυτή η εμφάνιση φάνηκε λίγο πιο προκλητική σε κάποιους και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Η νύφη όμως, δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια και απάντησε στους διαδικτυακούς της φίλους που σχολίασαν αρνητικά το νυφικό της…

«Φίλη αλλά και οι υπόλοιπο φίλοι που σχολιάζουν το νυφικό μου, απλά για να σας γλιτώσω από το χρόνο, να διευκρινίσω ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από το πάρτυ της βραδιάς ενώ στην εκκλησία φορούσα ένα μακρύ πέπλο που κάλυπτε την πλάτη μου.

Απλώς το αναφέρω βέβαια, μιας και ο σεβασμός μου προς το μυστήριο πηγάζει από την καρδιά μου και όχι από το μακρύ μου πέπλο.

Να είστε όλοι καλά!», έγραψε χαρακτηριστικά!

Dimitris Andritsos/Photography

Read More

And More