Χριστίνα Μπόμπα: Ζει μοναδικές στιγμές στο πλευρο του Σάκη Τανιμανίδη, στον Άγιο Δομίνικο!

Πίσω στην αγκαλιά του αγαπημένου της βρίσκεται τις τελευταίες εδώ και κάποιες μέρες η Χριστίνα Μπόμπα! Η καλλονή σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο μετά από την εξωτική απόδραση που έκανε στην Κούβα με την καλή της φίλη και μέλλουσα κουμπάρα της, Μαρίνα Βερνίκου. Μετά τις μοναδικές στιγμές που πέρασε στην πόλη της Αβάνας, έφτασε η ώρα να γυρίσει πίσω στην Δομινικανή Δημοκρατία και να συζητήσει με τον αρραβωνιαστικό της αλλά και τους κουμπάρους τους όλες τις λεπτομέρειες για τη σημαντικότερη στιγμή της ζωής τους.

Όλες αυτές τις μέρες μπορεί να περνά πολύ όμορφες στιγμές στον Άγιο Δομίνικο, αλλά σκέφτεται και τις προετοιμασίες του γάμου της. Χθες πάντως, έδειχνε να διασκεδάσει όλη ημέρα με τις τοπικές συνήθειες κι έτσι έμαθε ή μαλλον προσπάθησε να μάθει να περπατά με φρούτα στο κεφάλι. Στη συνέχεια έβαλε και τον Σάκη Τανιμανίδη στην ίδια διαδικασία.

Λίγη ώρα αργότερα, μας έδειξε ότι απόλαυσε τις βουτιές της με ένα κατακόκκινο μπικίνι! Η ευτυχία δεν κρύβεται από το πρόσωπό της.

https://www.instagram.com/p/BiUYLmVAXG-/

 

Read More

And More