Χριστίνα Ορφανίδου για δηλώσεις αδερφών Βαρουξή: “Τώρα, τι σας κάνει εντύπωση;”

Τις τελευταίες ώρες θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Χρήστου και του Παναγιώτη Βαρουξή  στην εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚουΚου” σχετικά με τη διαδοχική συνεύρεση με την ίδια κοπέλα υπονοώντας, μάλιστα, ότι εκείνη δεν το γνώριζε.

Η Χριστίνα Ορφανίδου, πρώην συμπαίκτριά τους στο Big Brother, μετά από πολλά μηνύματα που δέχτηκε, αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram και να μιλήσει έξω από τα δόντια για τους αδερφούς Βαρουξή. Η ίδια επεσήμανε ότι δεν την εντυπωσιάζουν οι δηλώσεις των πρώην συμπαικτών της, αφού και οι δυο τους ήταν παρόντες στα όσα είχε πει ο Αντώνης Αλεξανδρίδης στις αρχές του παιχνιδιού

“Να σας πω λίγο κάτι; Σταματήστε να μου στέλνετε τα δημοσιεύματα για τα Βαρουξάκια. Τι είπαν, τι δεν είπαν και τι ανέβασαν. Γιατί σας κάνει τώρα εντύπωση; Όταν τα ίδια πράγματα τα έκαναν και γελούσαν με αυτά που συζητούσαν με τον Αντώνη στις αρχές του παιχνιδιού, δώσατε σημασία; Όχι, το αφήσατε και πέρασε έτσι. Τώρα τι σας κάνει εντύπωση από αυτά που είπαν και από αυτά που έκαναν; Οπότε κάντε το γαργάρα και αυτό και συνεχίστε τη ζωή σας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Ορφανίδου.

Δες το βίντεο:

Read More

And More