Χριστίνα Ορφανίδου για την υπόθεση revenge porn: «Αυτή την κοπέλα δεν την έχω δει ποτέ, δεν ξέρω το πρόσωπό της»

Η πρώην παίκτρια του reality Big Brother, Χριστίνα Ορφανίδου μίλησε σήμερα το πρωί στο «Mega Καλημέρα» για την υπόθεση revenge porn στην οποία «έπεσε» θύμα, αλλά και για τη δικαίωσή της.

«Δεν έλαβε τέλος η υπόθεση. Έγινε απλά ένα πρώτο βήμα. Νιώθω μια ελάχιστη δικαίωση, γιατί δε θα εξαφανιστεί το πρόβλημά μου απλά φάνηκε ότι δεν έφταιγα εγώ. Φάνηκε ότι είμαι αθώα γιατί μέχρι τώρα μόνο το δικό μου όνομα έχει ακουστεί, τα ονόματα των ενόχων δεν έχει ακουστεί πουθενά. Προς το παρόν είμαι σε ένα πολύ καλό δρόμο. Έχει ανέβει λίγο η ψυχολογία μου» ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Ορφανίδου στην Ελεονώρα Μελέτη

Όσο για το αν έχουν σταματήσει τα χυδαία μηνύματα που λάμβανε εξαιτίας αυτής της απόφασης μετά την δικαίωσή της από το δικαστήριο, η Χριστίνα Ορφανίδου είπε: «Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια αντίληψη. Τα χυδαία μηνύματα δεν έχουν σταματήσει. Κάθε μέρα είναι τα ίδια… Δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς αυτό».

«Ήταν μια κοπέλα που διατηρούσε σχέση με ένα φιλικό μου πρόσωπο. Μια κοπέλα εμμονική με την οποία δεν έχω συναντηθεί καν ακόμα. Δε ξέρω το πρόσωπό της, δεν την έχω δει, και μου έχει κάνει τόσο κακό. Αυτές οι πράξεις μόνο για εκδίκηση γίνονται…» δήλωσε η πρώην παίκτρια του Big Brother για την κοπέλα που εμπλέκεται σε αυτή την υπόθεση και συνέχισε, 

«Φοβόμουν ότι κάποια στιγμή θα χρησιμοποιούσε αυτό το υλικό… Είχαμε κάνει έναν τσακωμό μεγάλο και είχε προσπαθήσει να με διεκδικήσει πίσω με απειλές ότι θα το διαρρεύσει… Είχε φιλικές σχέσεις με τον πρώην σύντροφο αυτής της κοπέλας και νόμιζε ότι έχουμε κάτι ερωτικό. Με αυτόν τον άνθρωπο ήμουν τρία χρόνια μαζί, πηγαίναμε για το επόμενο βήμα, συζούσαμε, γνώριζα τους γονείς του. Εκείνη τελικά τον έπεισε να διαρρεύσει το υλικό αυτό γιατί νόμιζε ότι τα είχε με τον πρώην της».

Read More

And More