Χριστίνα Παπαδέλη: Διασκέδασε στο μαγαζί που τραγουδάει ο αγαπημένος της, Χρήστος Μάστορας! [pics]

Τα… έσπασε στο μαγαζί που τραγουδάει ο αγαπημένος της η Χριστίνα Παπαδέλη. «Πού τη χάνεις, πού τη βρίσκεις, όλο κάνει βόλτα βραδινή περιπολία στη δική του πόρτα» που λέει και το γνωστό άσμα, όχι του Χρήστου Μάστορα, αλλά του Νίκου Κουρκούλη.

Παρ’ όλα αυτά ταιριάζει στην περίπτωση του frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES, ο οποίος έχει «κλέψει» την καρδιά της «σοκολατένιας» καλλονής.

Η τελευταία ξαναβρέθηκε στο Box, στο live stage που εμφανίζεται ο σύντροφός της, λίγες μέρες μετά την πρώτη της εμφάνιση για φέτος στον ίδιο χώρο. Αυτή τη φορά, όμως, του… έδωσε και κατάλαβε διασκεδάζοντας! Ντυμένη με μαύρο, αποκαλυπτικό σούπερ σέξι φόρεμα και κατακόκκινο κραγιόν, η όμορφη Χριστίνα απόλαυσε το πρόγραμμα έχοντας παρέα ένα άλλο ζευγάρι.

Τη φίλη της και πρώην συμπαίκτριά της στο «My style rocks» Κωνσταντίνα Σουλτάτη και τον εκλεκτό της καρδιάς της Ίωνα Μάνγκο. Οι τρεις τους έκαναν… πάρτι και υπήρξαν και πολύ τυχεροί, καθώς το συγκεκριμένο βράδυ ήταν στο μαγαζί και η Άννα Βίσση, η οποία τραγούδησε με τις ΜΕΛΙSSES.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More