Χριστίνα Παππά: Η αποκάλυψη για το θέμα υγείας της εγγονής της

Για τον ρόλο της γιαγιάς και τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της μίλησε η Χριστίνα Παππά σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν και στον Παναγιώτη Βαζαίο.

Όπως είπε η γνωστή επιχειρηματίας, η κορούλα του γιου της, Δημήτρη Παππά και της Άννας Μπεζάν την έκανε να νιώθει ξανά μαμά.

Διάβασε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ο ρόλος της γιαγιάς πόσο άλλαξε τη ζωή σου;

Είναι υπέροχο. Νιώθω ξανά πως είμαι εγώ η μαμά και όχι η γιαγιά. Η νύφη μου είναι υπέροχη και δυνατή μητέρα, θαυμάζω και τον Δημήτρη και την Άννα, γιατί είναι τρομεροί γονείς. Δεν το λέω επειδή είναι δικά μου παιδιά, αλλά το λέω και το εννοώ. Ο ερχομός της μικρής Χριστίνας είναι ό,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί. Στον γιο μου αφιερώνω ένα τραγούδι «Αν ήξερες τι δύναμη, μου δίνει η δύναμή σου» το λέω και συγκινούμαι.

Η εγγονή σου, η Χριστινούλα, αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα υγείας;

Ναι, πέρασε κάποιο θέμα υγείας η εγγονούλα μου, δεν θέλω τώρα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες. Να είναι καλά η Παναγία, γιατί πιστεύω πολύ στη δύναμη του Θεού και στους Αγίους που βοήθησαν τη Χριστινούλα μου και όλα ξεπεράστηκαν.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου;

Έχω περάσει αρκετές δύσκολες στιγμές, για να είμαι ειλικρινής. Στη ζωή μου έχω μάθει να μάχομαι, είμαι μαχήτρια. Μου έχουν συμβεί πάρα πολλά περιστατικά και από συνεργασίες και από θέματα υγείας και οικονομικά. Έχω προσπαθήσει και έχω παλέψει όσο δεν φαντάζεστε. Δεν μπορώ να εξηγήσω κι εγώ από πού αντλώ αυτή τη δύναμη. Ίσως επειδή είχα ένα παιδί, ίσως επειδή έλεγα όχι εγώ θα τα καταφέρω, δεν ξέρω.

Φωτογραφίες: instagram

Read More

And More