Χριστίνα Πολίτη – Φώτης Βαλλάτος: Είναι ερωτευμένοι;

Οι κοινές εμφανίσεις τους και οι δηλώσεις σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, ότι εκείνος είναι ενα πρόσωπο που νιώθει πολύ κοντά της, ήταν αρκετές για να πυροδοτήσουν τις φήμες που ήθελαν την Χριστίνα Πολίτη και τον Φώτη Βαλλάτο να είναι κάτι παραπάνω από καλοί φίλοι.

/
Ο Στέλιος Κρητικός, συνεργάτης της Χριστίνας Πολίτη στην εκπομπή MEGA με Μία, ο Φώτης Βαλλάτος και η κοσμικογράφος σε πρόσφατη έξοδο τους.

Οι δυο τους δεν έχουν μιλήσει ποτέ ανοιχτά για τη μεταξύ τους σχέση, ενώ η κοσμικογράφος σε συνέντευξη της στην RealΝews δήλωνε για τον Φώτη Βαλλάτο: “Ο Φώτης-τον οποίο γνωρίζω χρόνια-είναι όντως πολύ κοντά μου κι ενώ φαινομενικά έχουμε διαφορές, έχουμε και πολλά κοινά. Λειτουργεί σαν μούσα μου, ανοίγοντάς μου ορίζοντες και βοηθώντας με σε μία δύσκολη περίοδο. Το ίδιο κάνω κι εγώ για εκείνον. Στο facebook είναι καταχωρημένος στα close friends”. Στην ίδια εφημερίδα είχε δηλώσει λίγο μετά το διαζύγιο της από τον Σωτήρη Φουρτουλάκη: “Είμαι έτοιμη να ξαναφτιάξω τη ζωή μου”.

Αυτές τις γιορτές οι δυο τους βρέθηκαν μαζί με καλούς φίλους της Χριστίνας Πολίτη αλλά και με τον γιο της Άλεξ στο εξοχικό της κοσμικογράφου στο Πήλιο, δείχνοντας για μία ακόμα φορά ότι είναι αχώριστοι.

/
Στιγμιότυπο από το φετινό ρεβεγιόν της κοσμικογράφου στο Πήλιο, που μοιράστηκε η Χριστίνα Πολίτη μέσω Instagram. Ανάμεσα στους καλεσμένους της ήταν η Άννα Βίσση αλλά και ο Φώτης Βαλλάτος.

Πάντως, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Real Life οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και λίγους μήνες. Μάλιστα το δημοσίευμα υποστηρίζει πως την περίοδο των φετινών γιορτών πήραν την απόφαση να συγκατοικήσουν στο σπίτι της Χριστίνας Πολίτη στην Πλάκα.

Read More

And More