Χριστίνα Ψάλτη: Όλη η αλήθεια για την κόντρα της με την οικογένεια του Στάθη Ψάλτη!

Έζησαν 22 χρόνια μαζί και ήταν αχώριστοι. Ένα χρόνο μετά το θάνατο του Στάθη Ψάλτη, η χήρα του Χριστίνα Ψάλτη σπάει τη σιωπή της και μιλά για όλα όσα ακούστηκαν για εκείνη, για τις φήμες εγκυμοσύνης και νέου έρωτα και για το κενό που άφησε στην ψυχή της η απώλεια του Στάθη Ψάλτη.

Μιλώντας στο Down Town και την Φανή Πλατσατούρα, η Χριστίνα Ψάλτη αποκαλύπτει: “Ο Στάθης τις τελευταίες μέρες στο νοσοκομείο με είχε προειδοποιήσει: “Χριστινάκι, μόλις φύγω θα σε κατασπαράξουν”…”.

Αρχικά, δεν βλέπω κάποια φουσκωμένη κοιλιά. Άρα, να φανταστώ, δεν ισχύουν οι φήμες για εγκυμοσύνη;

Μα, γιατί δεν την βλέπεις; Πιάσε την κοιλίτσα μου να μου πεις, πόσων μηνών με κάνεις; Στα επόμενα δημοσιεύματα θα μάθουμε και πότε θα γεννήσω. Πέρα από την πλάκα, δεν υπάρχει εγκυμοσύνη. Τουλάχιστον αυτήν τη στιγμή που μιλάμε.

Δηλαδή σε έναν μήνα μπορεί να είσαι έγκυος;

Δεν ξέρω πώς τα φέρνει η ζωή. Για μένα το «ποτέ» και το «πάντα» είναι απαγορευμένες λέξεις. Την ίδια στιγμή που θα σου πω «ποτέ», θα το λουστώ κιόλας. Κάτι θα γίνει με το Σύμπαν και θα συμβεί. Οπότε θα σου μιλήσω για το τώρα. Και τώρα, δεν είμαι έγκυος.

Θα ήθελες ένα παιδί;

Για να συμβεί κάτι τέτοιο, πρέπει να έχεις έναν σύντροφο. Εγώ αυτήν τη στιγμή δεν έχω. Σε περίπτωση όμως που βρεθεί ένας άνθρωπος πολύ ξεχωριστός για μένα και μου το βγάλει τότε, ναι, θα δημιουργούσα οικογένεια.

Εσύ υπήρξες καλή σύζυγος;

Υπήρξα πραγματικά καλή σύζυγος, του στάθηκα μέχρι το τέλος, έμεινα δίπλα του, τον στήριξα και έχω τη συνείδησή μου καθαρή.

Αλήθεια γιατί αυτή η κόντρα με την οικογένεια του Ψάλτη;

Ειπώθηκαν τόσα ψέματα που ν τράπηκαν τα ίδια, μιας και δεν ντράπηκαν τα στόματα που τα έλεγαν. Και εδώ βάζω τελεία, απλώς τους ανθρώπους αυτούς τους σέβομαι επειδή είναι η οικογένεια του Στάθη. Δεν θα μπω στη διαδικασία να αναλύσω το γιατί. Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ποια είμαι. Θέλω μόνο να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι έγκυος, δεν έχω σχέση με κανέναν και με το χέρι στην καρδιά, ήμασταν ζευγάρι με τον Στάθη, μέχρι το τέλος. Μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι την τελευταία του πνοή.

Γιατί τόσο καιρό δεν βγήκες να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και να διαψεύσεις όσα ακούγονται για εσένα;

Πιστεύω στον χρόνο. Ότι από μόνος του φανερώνει τα πάντα. Επίσης πιστεύω ότι η σιωπή έχει πολύ δύναμη. Να βγω να διαψεύσω τι; Κακοήθειες και ψέματα; Δεν είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος.

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Read More

And More