Χριστίνα Στεφανίδη: Δημοσίευσε την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, Γιώργο Λέντζα!

Ο Γιώργος Λέντζας και η Χριστίνα Στεφανίδη είναι full in love και δεν το κρύβουν πια! Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες, κάτι για το οποίο αποφεύγουν να δηλώσουν δημοσίως. Ο παρουσιαστής και το μοντέλο γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή υπήρξε μεγάλη έλξη και χημεία μεταξύ τους. Πλέον είναι αχώριστοι και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ενώ σιγά-σιγά οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους αυξάνονται.

Και μπορεί στα social media να κρατούν σιγή ιχθύος, όσον αφορά τη σχέση τους, ωστόσο η Χριστίνα Στεφανίδη αποφάσισε να δημοσιεύσει για πρώτη φορά κοινή φωτογραφία της με τον αγαπημένο της, Γιώργο Λέντζα! Στο τρυφερό στιγμιότυπο, η μελαχρινή καλλονή με τα εκφραστικά μάτια κάθεται στα πόδια του συντρόφου της, μέσα στο αμάξι… έτοιμοι για μια νέα ρομαντική απόδραση.

“Η ευτυχία είναι αληθινή, μόνο όταν την μοιράζεσαι”, έγραψε κάτω από το στιγμιότυπο η Χριστίνα Στεφανίδη, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι ζει έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό του Γιώργου Λέντζα.

Read More

And More