Χριστίνα Τσάφου: Έγινε για πρώτη φορά γιαγιά! [pics]

Μια ευχάριστη είδηση γέμισε χαμόγελα χαράς τον καλλιτεχνικό χώρο. Ο γοητευτικός γιος της Χριστίνας Τσάφου, Χρήστος Ζαχαριάδης και η κόρη του Θοδωρή Κατσαφάδου, Μαριλού Κατσαφάδου απέκτησαν ένα υγιέστατο μωράκι και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Τα δυο παιδιά των διάσημων ηθοποιών έφεραν στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι και γέμισαν ευτυχία τους διάσημους γονείς τους. Ο Χρήστος και η Μαριλού, μάλιστα, έχουν ξεκινήσει και εκείνοι τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική και κυρίως στο χώρο του θεάτρου, συμμετέχοντας σε αξιόλογες παραγωγές.

Μάλιστα, ο έρωτας των δυο παιδιών των γνωστών ηθοποιών δεν ήταν γνωστός μέχρι που έγινε γνωστή η είδηση της γέννησης του παιδιού τους. Η ανακοίνωση ήρθε μέσω Facebook, από τη μαιευτική κλινική ΡΕΑ που ανέβασε φωτογραφίες της ευτυχισμένης μανούλας κατά την έξοδο από το μαιευτήριο.

Το μήνυμα της μαιευτικής κλινικής:

“Γονείς έγιναν οι ηθοποιοί Μαριλού Κατσαφάδου, κόρη του ηθοποιού Θοδωρή Κατσαφάδου, και ο Χρήστος Ζαχαριάδης, γιος της ηθοποιού Χριστίνας Τσάφου. Η οικογένεια καλωσόρισε με ενθουσιασμό το νέο της μέλος το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, στην Κλινική ΡΕΑ. Ο θεράπων ιατρός τους Μάριος Χριστοδούλου επιβεβαίωσε ότι η μαμά έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας! Να σας ζήσει!”

Η Χριστίνα Τσάφου με τη νύφη της, Μαριλού Κατσαφάδου!

Gepostet von ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική am Dienstag, 16. Januar 2018

Read More

And More