Χριστίνα Βραχάλη: Αντίστροφη μέτρηση για να γεννήσει – Η φωτογραφία πριν από το μαιευτήριο

Γεννά από μέρα σε μέρα η Χριστίνα Βραχάλη, η οποία έκανε τη νέα της φωτογράφιση δημοσιεύοντας σχετικό στιγμιότυπο στον λογαριασμό της στο instagram

Η γνωστή δημοσιογράφος και αθλητικογράφος του Open πριν από μερικές εβδομάδες αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της, έτοιμη να ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το μαιευτήριο και τη γέννηση της μικρής της. 

«Παύση μερικών ημερών… Το επόμενο δελτίο θα είναι σίγουρα διαφορετικό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα… Ειλικρινά δεν έχω λόγια…. Μου αποδείξατε πως υπάρχει άπειρη αγάπη εκεί έξω…Και έρχεται κυρίως από εκεί που δεν την περιμένεις. Ευγνώμων και ευλογημένη», είχε γράψει στην ανάρτησή της η Χριστίνα Βραχάλη.

Το απόγευμα της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου η Χριστίνα Βραχάλη δημοσίευσε τη νέα της φωτογραφία, ανυπομονώντας για τον ερχομό της μικρής της. 

«Θα περιμένω για να κάνουμε μαζί, όλο το δρόμο που μου έχει απομείνει, μόνο με σένα θέλω ό,τι έχει μείνει, μόνο μαζί για όλα είμαστε ικανοί…», έγραψε η Χριστίνα Βραχάλη η οποία σύντομα θα μπει στο μαιευτήριο για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Vrachali (@christina_vrachali)

Read More

And More