Χριστίνα Βραχάλη – Γιώργος Λιβάνης: Είναι ζευγάρι; Οι αναρτήσεις που πυροδότησαν τις φήμες

H Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Λιβάνης ήρθαν κοντά λόγω του… Just The 2 Of Us. Η αθλητικογράφος και ο τραγουδιστής γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του σόου και ανέπτυξαν μία πολύ όμορφη σχέση.

Η Χριστίνα και ο Γιώργος κατάφεραν μέσα στο χρονικό διάστημα της συμμετοχής τους στο φιλανθρωπικό σόου του Open να έρθουν κοντά και, μάλιστα, έκαναν αρκετούς να αναρωτιούνται αν είναι ζευγάρι και στη ζωή.

Ο φωτογραφικός φακός του Hello! τους απαθανάτισε πρόσφατα την ώρα που απολάμβαναν τη βόλτα τους στο Κολωνάκι, αλλά και μερικές μέρες αργότερα στη Ραφήνα, όπου έκαναν τις βουτιές τους στη θάλασσα.

Το πρωί της περασμένης Τρίτης, η Χριστίνα και ο Γιώργος βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και λίγο πριν βγουν στον αέρα ανέβασαν ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο παραδέχονταν με χιουμοριστικό τρόπο ότι είναι ζευγάρι. Κανείς, όμως, δεν κατάλαβε αν όντως επιβεβαίωσαν έτσι κι επίσημα τη σχέση τους ή απλά διακωμωδούν τα δημοσιεύματα.

Το βράδυ της Πέμπτης, όμως, ένα instastory της Χριστίνας ήρθε να ρίξει και πάλι… λάδι στη φωτιά. Η αθλητικογράφος πραγματοποίησε μια βραδινή έξοδο με τον τραγουδιστή, ενώ στην παρέα τους βρισκόταν ο Κώστας Καραφώτης με την σύντροφό του, Εύη Σαλταφερίδου, και η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Όλοι μαζί τραγουδούσαν αγαπημένα τους κομμάτια, με τον Γιώργο και τον Κώστα να παίζουν κιθάρα, ενώ η Χριστίνα απαθανάτισε τη στιγμή με το κινητό της και έδωσε μια γεύση στους followers της.

Ο χρόνος θα δείξει τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους!

Read More

And More