Χριστίνα Βραχάλη: Η έκπληξη που δέχτηκε λίγο πριν μπει στο μαιευτήριο να γεννήσει

Το πρώτο της παιδί θα φέρει στον κόσμο η Χριστίνα Βραχάλη, η οποία πριν από μερικές εβδομάδες απομακρύνθηκε από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για το μαιευτήριο.

«Παύση μερικών ημερών… Το επόμενο δελτίο θα είναι σίγουρα διαφορετικό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα… Ειλικρινά δεν έχω λόγια…. Μου αποδείξατε πως υπάρχει άπειρη αγάπη εκεί έξω…Και έρχεται κυρίως από εκεί που δεν την περιμένεις. Ευγνώμων και ευλογημένη», είχε γράψει η δημοσιογράφος και αθλητικογράφος του Open.

Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου η Χριστίνα Βραχάλη έκανε τη νέα της ανάρτηση στο instagram αποκαλύπτοντας την μεγάλη έκπληξη που δέχτηκε πριν γεννήσει.

Οι φίλοι της διοργάνωσαν το ιδανικό πάρτι με τον κατάλληλο στολισμό, προκειμένου να προετοιμαστούν όλοι μαζί για το μωρό που έρχεται. Ανάμεσα στις φωτογραφίες, η Χριστίνα Βραχάλη δημοσίευσε και ένα βίντεο με την αντίδρασή της όταν ανοίγει η πόρτα του σπιτιού, αντικρίζοντας όσα της είχαν ετοιμάσει.

«Είναι στιγμές που νιώθω -και ΕΙΜΑΙ- ο πιο “πλούσιος” άνθρωπος στον κόσμο. Οι φίλοι μου. Ό,τι πιο σημαντικό έχω. Η οικογένειά μου. Η αιτία που είμαι αυτός ο άνθρωπος που είμαι σήμερα», έγραψε η Χριστίνα Βραχάλη. 

Δες φωτογραφίες και βίντεο στην παρακάτω ανάρτηση:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Vrachali (@christina_vrachali)

Read More

And More