Χριστίνα Βραχάλη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης της – Οι φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τα τελευταία 24ωρα η Χριστίνα Βραχάλη.

Η γνωστή αθλητικογράφος πριν μερικές ημέρες, και πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 20/12 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, στο οποίο – όπως η ίδια έχει αποκαλύψει – θα δώσει το όνομα Ειρήνη. Η Χριστίνα Βραχάλη καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της είχε επιλέξει να κρατήσει χαμηλούς τόνους χωρίς ωστόσο να κρύβει τη χαρά της γι’ αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής της και την ανυπομονησία να κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδί της.

Η στιγμή αυτή ήρθε και η χαρά της είναι απερίγραπτη. Αυτό άλλωστε φαίνεται και μέσα από τα λόγια με τα οποία θέλησε να συνοδεύσει τις φωτογραφίες που δημοσίευσε μέσα από το μαιευτήριο.

«Το αποτύπωμα του 2023… Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό μου @stefanoschandakas και την μαία μου @tsiara_eleni που ήταν συνοδοιπόροι μου σε αυτό το απρόσμενο ταξίδι που η Ειρήνη αποφάσισε να της κρατώ εγώ το τιμόνι.

Την ξαδέρφη μας @xenakigal που μου κρατούσε το χέρι και μου σκουπίζε τα δάκρυα σε όλη τη διάρκεια του τοκετού αλλά και μετά… Την οικογένεια μου @eleana_vrachali @eirinizervouvrachali @vrachalis @georgiabasta που είναι δίπλα μου σε όλες μου τις αποφάσεις με πάντα ανοιχτή μια αγκαλιά.

Την άλλη μου “οικογένεια” @stauroulapoll @penny_in7 @vereniki @maria__karahaliou @danae_loukaki @eirini_dolucky @akis_karagiannis23_unofficial @panos_sourounis που έστησαν πάρτυ στο Μαρούσι.

Άπειρη ευγνωμοσύνη @stavrosntinos την Αγγελικούλα και το “γιατρό” μου… Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Σε σένα, που με έκανες να πιστέψω ξανά σε ότι θεωρούσα “ματαιωμενο”… Και σε όσους έστειλαν λίγη από την αστεροσκονη τους ετούτες τις ώρες… Την έλαβα, τη χρειάζομαι και θα σας την επιστρέψω σύντομα πολλαπλάσια…» έγραψε η Χριστίνα Βραχάλη.

Read More

And More