Χριστίνα Βραχάλη – Παύλος Πιέρρος: Είναι το νέο ζευγάρι της showbiz

Η Χριστίνα Βραχάλη διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής, καθώς τους τελευταίους μήνες έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Παύλου Πιέρρου.

Η αθλητική δημοσιογράφος και ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά, του Open, «Τελευταία ώρα», είναι εδώ και πέντε μήνες μαζί και είναι full in love. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου, Νίκης Κώτσου, το ζευγάρι είναι έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, μένοντας κάτω από την ίδια στέγη.

Οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί και κάθε φορά που οι υποχρεώσεις τους τους το επιτρέπουν κάνουν μίνι αποδράσεις. Ένας από τους προορισμούς που επισκέπτονται αρκετά συχνά είναι η Κύπρος, καθώς τα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστεί ο Παύλος Πιέρρος γίνονται εκεί.

H Χριστίνα Βραχάλη στις 14 Φεβρουαρίου, στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, ανήρτησε και την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα social media, όπου τους βλέπουμε να ποζάρουν χέρι-χέρι, με τον Παύλο Πιέρρο να μη δείχνει το πρόσωπό του.

Η γνωριμία τους

Η Χριστίνα Βραχάλη και ο Παύλος Πιέρρος γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα του καναλιού, όπου ανήκουν και οι δύο.

Η σχέση της πολύ προχώρησε αρκετά γρήγορα, ενώ άτομα από το στενό τους περιβάλλον κάνουν λόγο για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι. Τα κοινά τους ενδιαφέροντα είναι αρκετά, αφού και οι δύο λατρεύουν τη γυμναστική και τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Ποιος είναι ο Παύλος Πιέρρος

Ο Παύλος Πιέρρος κατάγεται και έχει ζήσει στη Μεσσηνία. Είναι απόφοιτος της «Αθηναϊκής Σκηνής Κάλβου – Καλαμπόκη» ενώ από το 2011 εργάζεται στο χώρο των παραστατικών τεχνών.

Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς, έχοντας ξεχωρίσει τα δύο τελευταία χρόνια μέσα από τον ρόλο του Φίλιππου στην τηλεοπτική σειρά «Πέτα τη φριτέζα», στο πλευρό των Γιάννη Μπέζου και Φάνη Μουρατίδη.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

Read More

And More