Χριστίνα Βραχάλη στο TLIFE για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Πολύ δύσκολο αυτό που έχει να αντιμετωπίσει η γυναίκα του»

Θρήνος στον κόσμο του αθλητισμού με τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Ο δις αργυρός Ολυμπιονίκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών, έχοντας παλέψει για δύο χρόνια με μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ, καθώς ο Ολυμπιονίκης δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας του αλλά και όσα βίωνε τα τελευταία δύο χρόνια, μέχρι την στιγμή που τον χτύπησε ο θάνατος.

Η αθλητικογράφος – παρουσιάστρια Χριστίνα Βραχάλη σε επικοινωνία με το TLIFE μιλά για τον δικό της «Μέγα Αλέξανδρο», όπως και αποκαλεί τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη με τον οποίο η φιλία τους μετρούσε αρκετά χρόνια.

«Γνώριζα για τη μάχη του με τον καρκίνο, ο ίδιος ωστόσο δεν μιλούσε ανοιχτά για προσωπικά του θέματα αλλά και για την περιπέτεια με την υγεία του. Ήταν κάτι που το περνούσε μόνος έχοντας πάντα δίπλα την οικογένειά του», ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Βραχάλη.

Η Χριστίνα Βραχάλη δεν θα ξεχάσει ποτέ όσα έζησε δίπλα στον Ολυμπιονίκη: «Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ήταν φίλος μου από τον αθλητισμό, μετά λόγω της δουλειάς μου κάναμε και κάποιες συνεντεύξεις, ωστόσο τον γνώρισα αρκετά καλά. Ένας καταπληκτικός άνθρωπος, πάρα πολύ δοτικός, ενδιαφερόταν πολύ για το κοινό καλό και όχι για το ατομικό», αναφέρει για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

«Ήταν ο μέγας Αλέξανδρος και στη ζωή και στον θάνατο»

Η Χριστίνα Βραχάλη πλέον στέλνει όλη της τη δύναμη στη Δώρα Τσαμπάζη με την οποία ο Ολυμπιονίκης είχαν αποκτήσει δύο παιδιά: «Ήταν ο μέγας Αλέξανδρος και στη ζωή και στον θάνατο ήταν ένας μεγάλος άνθρωπος και έτσι όπως έζησε, αλλά και έτσι όπως έφυγε ανακοινώνοντας μέσα από τα social media τον θάνατό του. Η γυναίκα του η Δώρα είναι από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει και από τους πιο αξιοπρεπείς. Πλέον όλη μας η ενέργεια πρέπει να πάει εκεί γιατί είναι δύσκολο αυτό που έχει να αντιμετωπίσει με δύο μικρά παιδιά».

 

Read More

And More