Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ανανεωμένος στην τελευταία του δημόσια εμφάνιση! Φωτογραφίες

Στο σπίτι τους στου Παξούς πέρασε σχεδόν ολόκληρο το καλοκαίρι του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Απόλαυσε την συντροφιά του αγαπημένου του ανιψιού (δες εδώ), ενώ γέμισε τις μπαταρίες του για τη νεά σεζόν που θα είναι ιδιαίτερα έντονη.

Ο Χριστόφορος ετοιμάζεται για την επίσημη πρεμιέρα του νέου κινηματογραφικό project του που αναμένεται να εντυπωσιάσει. Πρόκειται για μία σπονδυλωτή ερωτική ιστορία με τίτλο “Ένας Άλλος Κόσμος”.

“Τρεις γενιές Ελλήνων αναζητούν τον έρωτα στο δύσκολο σήμερα. Τρεις γενιές ξένων βρίσκουν τον έρωτα στη χώρα μας. Οι άνθρωποι. Οι ματιές τους. Οι ιστορίες τους και η συνάντησή τους με την Ιστορία”, αναφέρει η επίσημη σύνοψη της ταινίας και παρακάτω μπορείς να δεις και το τρέιλερ της.

Ο δημιουργός της είναι ιδιαίτερα χαρούμενος αφού ανάμεσα στους συντελεστές της είναι και καταξιωμένοι ηθοποιοί της διεθνούς σκηνής.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Τζέι Κέι Σίμονς, Άντρεα Όσβαρτ, Μαρία Καβογιάννη, Μηνά Χατζησάββα, Τοφίκ Μπαρχόμ και Νίκη Βακάλη.

Την ίδια ώρα, είδαμε τον Χριστόφορο σε μια ξεχωριστή βραδιά στο Ηρώδειο, στη συναυλία του βραβευμένου με Όσκαρ Alexamdre Desplat. Ανανανεωμένος και αδυνατισμένος, έτοιμος για τη νέα σεζόν…

Δες το τρέιλερ!

Read More

And More