Χρήστος Ανθόπουλος – Ελένη Βαϊτσου: Δες το τρέιλερ της εκπομπής που θα παρουσιάσουν στον ΣΚΑΙ!

Εκείνη τη γνωρίσαμε ως πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο» στον ΑΝΤ1 κι εκείνον μέσα από το late night του Mega «ΕΕΕΕ». Ο λόγος για την Ελένη Βαΐτσου και τον Χρήστο Ανθόπουλο, οι οποίοι ετοιμάζονται να συνυπάρξουν τηλεοπτικά, για πρώτη φορά. Οι δυο τους θα παρουσιάσουν μαζί μια νέα ταξιδιωτική εκπομπή, η οποία θα έχει τον τίτλο «The Touristes» και θα προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Η ηθοποιός και ο παρουσιαστής έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα εκτός Ελλάδος, με το πρώτο από αυτά να πραγματοποιείται στις αρχές του προηγούμενου μήνα, στη Ρώμη. Μέσα από τα ταξίδια τους οι «Touristes» έχουν στόχο να μεταφέρουν στις οθόνες μας μαγικά τοπία, γνωστά αξιοθέατα, αλλά και προτάσεις για αγαπημένους προορισμούς.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η νέα εκπομπή-πρόταση του καναλιού του Φαλήρου θα μεταδίδεται μία φορά την εβδομάδα, αμέσως μετά το Survivor. Και μπορεί η ημερομηνία της πρεμιέρας να μην έχει οριστεί ακόμα, ωστόσο, τις τελευταίες ώρες στο αέρα βρίσκεται το τρέιλερ της, το οποίο μας δίνει μια γεύση από όσα θα δούμε στις οθόνες μας.

Δες το παρακάτω:

Read More

And More