Χρίστος Αντωνιάδης – Αφροδίτη Τσώνου: Βάφτισαν τους δίδυμους γιους τους – Φωτογραφίες TLIFE

Σήμερα Κυριακή 16 Ιουλίου ήταν μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για τον Χρίστο Αντωνιάδη και τη σύζυγό του, Αφροδίτη Τσώνου, καθώς βάφτισαν τους δίδυμους γιους τους.

Το διπλό μυστήριο πραγματοποιήθηκε στις 12:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Μοσχάτο ενώ θα ακολουθήσει και τραπέζι σε γνωστό στέκι της περιοχής.

Νονοί των δίδυμων αγοριών του ζευγαριού ήταν πέντε καλοί τους φίλοι – η Σαμάνθα και Peter Κολονέλος, η Αγγελική Βάρδα, η Κατερίνα Ρομπωτή και ο Γιάννης Βάσος – ενώ οι νεοφώτιστοι πήραν τα ονόματα Κωνσταντίνος Εφραίμ και Γιώργος Ραφαήλ.

«Βαφτίσαμε τα παιδάκια μας, όπως καταλαβαίνεις είναι αχαρτογράφητα τα νερά για μένα. Περίεργα τα συναισθήματα και οι καταστάσεις. Τα ονόματα είναι συνδυασμός και από τάματα και από την οικογένειά μας. Ο Άγιος Αφραίμ είχε κοσμικό όνομα Κωνσταντίνος ενώ του Ραφαήλ ήταν Γιώργης» αποκάλυψε στις κάμερες ο τραγουδιστής.

Τα βαφτιστικά σχεδίασε η Φαίδρα Θεοδωρίδου.

Δες τις φωτογραφίες που σου εξασφάλισε το TLIFE:

Μετά από αρκετές προσπάθειες να γίνουν γονείς, ο Χρίστος Αντωνιάδης και η Αφροδίτη Τσώνου απέκτησαν τα δίδυμα αγόρια τους τον περασμένο Νοέμβρη και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More