Χρήστος Δάντης: Το μήνυμα που έλαβε για την σύντροφό του Ασημίνα Χατζηανδρέου που βρίσκεται στο Survivor

Στο επίκεντρο η προσωπική ζωή του Χρήστου Δάντη με αφορμή τη συμμετοχή της συντρόφου του στο Survivor. Ο λόγος για την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ο γνωστός τραγουδιστής πλέον παρακολουθεί την αγαπημένη του από την τηλεόραση παρακολουθώντας παράλληλα τα όσα γράφονται για την Ασημίνα Χατζηανδρέου στα social media.

 Ο Χρήστος Δάντης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, ένα μήνυμα που έλαβε στο instagram, σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπαίνει δυναμικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου στα αγωνίσματα του Survivor.

«Έτσι με κοίταξε και η πεθερά και ανακάλυψα το ταλέντο μου στον ελεύθερο στίβο», ανέφερε το χιουμοριστικό μήνυμα, ενώ ο Χρήστο Δάντης σχολίασε: «Το φόβο σου να έχουμε Ασημίνα».

Ασημίνα Χατζηανδρέου – Όσα δεν γνώριζες για την παίκτρια του Survivor

Γεννημένη το 1999 στην Αθήνα, είναι ποδοσφαιρίστρια της Α’ Εθνικής καθώς και πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα. Πήγε στον Άγιο Δομίνικο γιατί της αρέσει να φτάνει τον εαυτό της στα όρια του.

Είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική. Υποφέρει όταν χάνει και παρά το νεαρό της ηλικίας της πιστεύει πως θα βοηθήσει πολύ την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Αποκαλεί τον εαυτό της «Bob ο Μάστορας» γιατί πιάνουν τα χέρια της.

Ασημίνα Χατζηανδρέου – Μερικές από τις πιο έντονες στιγμές της στο Survivor

 

 

 

Read More

And More