Χρήστος Δάντης: Το μήνυμα στήριξης για τη σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι μία από τις φετινές παίκτριες των Μαχητών στο Survivor, η οποία έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, τόσο για την προσωπικότητά της όσο και για την αγωνιστικότητά της.

Πριν από λίγο καιρό, η διαγωνιζόμενη από την μπλε ομάδα, είχε αποκαλύψει πως είναι σε σχέση με τον Χρήστο Δάντη, ενώ σε ένα από προηγούμενα επεισόδια την είδαμε να λυγίζει στην κάμερα μόλις άκουσε ότι στο έπαθλο επικοινωνίας θα έχει μήνυμα από τον τραγουδιστή.

«Μου έχει λείψει πάρα πολύ. Δεν θέλω να κλαίω. Μου είχε πει να μην κλαίω γιατί είμαι άσχημη όταν κλαίω και συνέχεια κλαίω και δεν τον έχω ακούσει σε καμία περίπτωση. Ήταν το στήριγμά μου εκεί έξω. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου αλλά όταν έρχεται αυτό το έπαθλο σηκώνομαι το πρωί και τρέμω ολόκληρη. Όταν είναι το έπαθλο επικοινωνίας στους στόχους έχω πάρα πολύ άγχος», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Οι δυο τους κρατούν γενικά χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο, ο Χρήστος Δάντης το βράδυ της Τετάρτης 23/2 θέλησε να στηρίξει δημόσια την αγαπημένη του, κάνοντας μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Ασημίνα αγωνίστηκε με τον Άρη Σοϊλέδη και ο Χρήστος Δάντης που παρακολουθούσε από το σπίτι του τον στίβο μάχης, την αποθέωσε δημόσια. «Αυτό που έκανες σήμερα δε γίνεται κορίτσι μου! Respect Βουνό!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Δάντης.

Read More

And More